Erős nevekkel indított a Balaton Sound

Belecsapott a lecsóba a Balaton Sound szervezőcsapata is, megérkezett részükről az első kiadós bejelentés, olyan nevekkel, mint a 2016-os elmaradt koncertet bepótoló Robin Schulz, Hardwell, vagy az először hozzánk látogató Kygo. Az idén 10 éves fesztivál tehát idén még tovább igyekszik emelni a tétet fellépők terén, e tekintetben pedig jó úton járnak.

fb
fotó: Sound FB

Kezdjük Kygo-val a bemutatást, aki először érkezik majd Magyarországra! A 25 éves norvég srác ma már az egyik legsikeresebb deep house/tropical house producernek számít, a tavaly megjelent, elképesztően slágeres bemutatkozó nagylemeze, a Cloud Nine hatalmasat robbant, köszönhetően az olyan kislemezeknek, mint a Stole the show vagy a Stay. Kygo idén fellépett az olimpia záróünnepségén, Magyarországon először a Balaton Soundon láthatja őt a közönség.

Az elmúlt években már szinte hazajáró Hardwell jövőre újra fellép majd Zamárdiban. Hogy kiről van szó? A DJ Mag TOP 100-as listájának 3. helyezettje, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Hardwell!

A 2016-os elmaradt Soundos bulit pótolja a német szupersztár Robin Schulz, aki pár hete jött ki a David Guetta és a Cheat Codes közreműködésével készült Shed A Light kislemezével.

Amerikából érkezik a dögös-dallamos elektróban utazó testvérpár, a Krewella, a holland különítményt Headhunterz, Nicky Romero és a Blasterjaxx képviseli. Élő show-val tér vissza Zamárdiba az electro-house, dance-punk olasz nagymestere, a The Bloody Beetroots, itt lesz Ausztrália Nr. 1 DJ-zenésze, Timmy Trumpet és Kanada egyik legsokszínűbb elektro-duója, a Zeds Dead, de honfitársuk, Shaun Frank is jelen lesz. John Digweed és Dave Clarke személyében két angol veterán nagyágyút is láthat a közönség a Balaton Soundon, a legfiatalabb generációt a 19 éves francia Kungs képviseli.

A zenei felhozatal mellett számos újdonságra is számíthatunk a jövő évi Soundon, amik egyelőre maradjanak még a szervezők titkai. Ami biztos: szuperlátványos Nagyszínpad és programokban fuldokló Zamárdi Strand a Balaton Sound 5 napjára. Jah, és természetesen beindult már a diákkedvezmény, melynek keretében lényegesen olcsóbban juthat Sound bérlethez minden magyar tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák, mi több, a diákbérlet ára tartalmazza a kempingjegyet, valamint egy fesztiválpóló-vouchert is.

Balaton Sound
2017.07.5-9., Zamárdi
Részletek erre!