Ez kész! – azaz itt a 8. AlteRába fesztivál programja

Ebben az esztendőben az AlteRába fesztivál terítette ki lapjait legkorábban. Olyannyira, hogy már a fő koncertek programbontása is elérhető, nem csak napra, de órára pontosan is. A kétszeres Pro Art díjas fesztivált nyáron rendezik meg már nyolcadszorra, 2017. július 11-16 között a körmendi Rába parton.

AlteRába fesztivál
AlteRába fesztivál

Ha azon tagok közé tartozol, akik nem egyfajta zsákbamacskaként akarják megváltani jövőévi fesztiválbérletüket, vagy csak a főnök cseszeget már a jövőévi szabitervezettel, akkor ezt a fesztivált Neked találták ki, hiszen akár már órára pontosan is tudsz tervezni. De elég a szószaporításból, nézzük inkább a fellépőket:

Fellép tehát többek közt a Halott Pénz, Vad Fruttik, 30Y, Ismerős Arcok, Ossian, Magashegyi Underground, PUF, Sziámi AndFriend’s, PASO, Péterfy Bori, Mátyás Attila Band, Aurora, Moby Dick, Anna and the Barbies, Bagossy Brothers, Firkin, Ed Philips and the Memhis Patrol, Soulwave, Apey and the Pea, Tökéletes Helyettesek, Hollywood Rose, Action, Diggiman Live és Fatal Error

Amint látható, a szervezők tartják az ígéretet, így 2017-ben újra lesz rock nap a keményebb zene kedvelőinek! A kis színpadon Magyarország legnagyobb rockbulijának felelőse Rockisten Golyó (detényleg!), akinek a méltán népszerű alterfelelős Johnny segíti a legjobb dalokkal hajnalig mulattatni a fesztiválozókat. Így minden este hallható U2, Radiohead, Iggy Pop és számos külföldi előadó is a hazai legnagyobbak mellett.

A facebook oldalán a fesztivál 2017-ben is indít feltörekvő zenekaroknak szavazós versenyt, ami alapján 11 zenekar biztosan felléphet az „Ország legnagyobb kerti partiján”! A részletes programért kattintsatok a fesztivál honlapjára.

bérletakció

Az ötnapos bérletekhez azok, akik már legalább négyszer vettek bérletet, egy hűségakció keretében november 28. és 30. közt 9.000.- Forintért juthatnak most az 5 napos 2017-es bérlethez!

Természetesen a 10.000.- Forintos akciós bérletek is megmaradnak, melyek december 1-től érhetők el a www.alterabafesztival.hu oldalon feltüntetett módon és a TIXU.HU-n. A normál bérlet ár is baráti, az 5 napra kedvezmény nélkül 12.500.- Forint lesz. Ahogy mindig, a napijegyeket a helyszínen lehet csak megvásárolni, 3.800-4.000.- Forintos árakon.

A szervezők nagy meglepetéssel és egyedi ajándékokkal is készülnek, valamint a leggyorsabb bérletvásárlókat is külön ajándékkal lepik meg!