Szeptember végén ismét Oktoberfest Budapesten!

Már negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a híres müncheni (és azóta a világ számos országában is népszerű rendezvénynek számító) Oktoberfest hazai kiadás! Idén az 56-osok terén élheted át az igazi bajor élményt a Paulaner Oktoberfest Nagysátorban és számos kisebb sörsátorban.

2016
Oktoberfest

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. Továbbá a ’Kultúra Főutcáján’ ismét találkozhatnak hazánk népszerű színházaival, társulataival és kedvükre válogathatnak Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén!

A fellépők tekintetében a többek között ők lesznek jelen a négy napos fesztiválon:

Beatrice

Beatrice – Azok a boldog szép napok

www.beatrice.hu www.nagyfero.hu A hangot jó minőségűre cseréltem – igaz így a büggyögések meg egyéb hangeffektek lemaradtak róla, bocsi 🙂

Mr. President

Mr. President – Coco Jambo (1920 x 1080p HD) videoclip

Mr. President – Coco Jambo (1920 x 1080p HD) videoclip

Charlie

Charlie – A holnap már nem lesz szomorú

Charlie hatodik stúdióalbumán, a “Fűszer cseppenként” című albumon, található eredeti verzió. Az album megvásárolható itt: http://www.magneoton.hu/Termek/Fuszer_cseppenkent A dal és az album letölthető innen: http://itunes.apple.com/hu/album/fuszer-cseppenkent/id517057318 És innen: http://www.songo.hu/hun/pages/release/a/7/a/fea232a0194707285dad7e2852b0101a.html?a=b030 1998. – Magneoton

Caramel

Caramel – Lélekdonor (HD)

Rendezte: Tóth Gergely Operatőr: Gráf Péter Látványtervező, vágó: Manga István

…és még sokan mások! Lesz például külön sátra a bajor zenekaroknak, illetve számos hazai és nemzetközi sörfőzde is tiszteletét teszi a fesztiválon, természetesen kóstolható formában. Minden további részlet:

Oktoberfest Budapest
2016.09.29-10.02.
Budapest, 56-osok tere
Jegyek, programbontás, további infók