ajándék évek

ebbe a verembe, ha egyszer beleesett az ember, akkor már benne is marad örökre. mert a Piramis, Révész hangja iránti rajongás múlhatatlan. aki pedig Piramis rajongó, az minden koncerten megjelenik, ahol azt ígérik neki, hogy újra megkapja azt a hangot, azt a hangzást, azt az élményt.

Piramis évek – Barba Negra Track

Révész közlegény már egy ideje járja az országot saját műsorával, ami nagyszerű, nem vitás – aki eddig elmulasztotta Révész szóló albumait meghallgatni, annak erősen ajánlom a pótlást, de hamar -m nyomokban Piramist is tartalmaz, de nem az.
persze, tudom én is, tudja mindenki, igazi Piramis már nem lesz, 2006-ban volt utoljára, már, ha igazi Piramis koncertnek lehet nevezni azt, amiben Som majdnem csak annyi volt, mint ama ikonikus macisajtban a brumm.

aztán Révész Sándor és Závodi János gondolt egyet, összeálltak és beindították a Piramis éveket, ezzel pedig a lehető legjobbat és legtöbbet adták a rajongóknak, mely állításomat mi sem bizonyítja jobban, hogy nem csak a legelső alkalomra kelt el minden jegy pillanatok alatt. az is lehet, hogy ez az egész csak egyszeri alkalomra szerveződött, de akkora lett a buli, olyan erősen akarták őket, a Piramis dalokat a rajongók, hogy maradtak és további koncerteket vállaltak.

ízelítő abból, amit várhatunk:

akinek a videóból annyi jön le, hogy Révész hangja nem pontos, csúszkál, mellémegy, az nyugodt lehet, nem kell költenie erre a koncertre, hisz nem ért semmit, lelke Piramis-szűz. de aki érzi az energiát, akinek megindul a lába, aki pöccre együtt kezdni a verséket a bandával, annak, nincs mese, Trackben a helye augusztus 12. napján!

a Barba Negra Track augusztus 12-én visszahozza a Piramis éveket azoknak, akik időben biztosítják/biztosították helyüket. nem, ez nem üres fenyegetés, a jegyek fogynak tempósan, aki lemarad kint marad.

részletek, árak, minden amit tudni érdemes a FB eseménynél.