Hangolódjunk a Fishingre! 2.rész

Már előző ajánlónkban is feltettük a kérdést: mivel is lehetne jobban hangolódni a hamarosan rajtoló Fishing On Orfű fesztiválra (az idei program szemezgetése mellett, ami lesz idén is hamarosan a Fesztblogon), mint a tavalyi emlékek felidézésével? Már persze ha van mit felidézni! Szerencsére segítenek nekünk a FOO szervezői, ugyanis az utóbbi időben elkezdték megosztani az tavalyi év számos koncertjét, ráadásul nagy részük teljes egészében felkerültek a netre! Lássuk őket, ahol lehet, egy-két tavalyi mondatunkkal együtt (amit még esetleg fel tudunk idézni)! Tavalyi értékelőnk itt olvasható.

  • Quimby

Quimby – Fishing on Orfű 2015 (Teljes Koncert)

A Quimby 2015-ös koncertje a Fishing on Orfű fesztiválon.

Egyrészt a Quimby valami olyan bitang jó koncertet adott, hogy olyat már nagyon rég láttunk. Kiss Tibiékre szinte rá sem lehetett ismerni, annyira átragadt rájuk a Fishing feeling, hogy csak akkor hittük el, hogy valóban őket halljuk, mikor felcsendült a még mindig zseniális Ganxsta tribute daluk.

  • Konyha

Konyha – Cukor, Só (Fishing on Orfű – Víziszínpad 2015)

A Cukor, só c. dal a Konyha minikoncertjéről a Fishing on Orfű Víziszínpadán, 2015. június 18-án.

  • 30Y

30Y – Fishing on Orfű 2015 (Teljes koncert)

A 30Y 2015-ös koncertje a Fishing on Orfű fesztiválon.

Szintén ezen a napon volt egy rendkívül kellemes és családias 30Y koncert, bár ez sok újdonságot egy olyan rutin koncertlátogatónak, mint én, nem tartogatott.

  • Kistehén

Kistehén – Fishing on Orfű 2015 (Teljes Koncert)

A Kistehén 2015-ös koncertje a Fishing on Orfű fesztiválon.

  • Óriás

Óriás – Fishing on Orfű 2015 (Teljes koncert)

Az Óriás 2015-ös koncertje a Fishing on Orfű fesztiválon.

  • Ricsárdgír

Ricsárdgír – Szörf (Fishing on Orfű – Víziszínpad 2015)

Uploaded by Fishing on Orfű on 2016-05-10.

Persze ezeket leszámítva voltunk csomó koncerten tavaly (ezekről itt tudsz olvasni), csak sajnos ezek nem kerültek fel (még?) a netre. Mindenesetre attól még lehet hangolódni ezekkel a dalokkal, hajrá, már nincs messze Orfű!

Jegyeket még korlátozott számban itt tudtok venni.