25 év hosszú idő, ezt illik megünnepelni!

Idén tavasszal lesz 25 éves a talán legendásnak is mondható Utálom az egész XX. századot Beatrice lemez . Ennek apropóján április 2-án minden rajongót a Barba Negra Music Club-ba hívnak Nagy Feróék, ahol a Sex Action társaságában lépnek fel egy szintén 25 éves koncertturné apropóján (is).

1991-ben, a Beatrice harmadik nagylemeze Utálom az egész XX. századot címmel jelent meg. Ez volt a zenekar történetének legnagyobb alkotása, ami több mint 500 000 darabban kelt el, és így platinalemez lett. A lemezen tíz felvétel szerepel, a legelső közülük a „XX. század” című dal. A „Nyolc óra munka” is ezen az albumon jelent meg, amiből kisfilm is készült olyan neves színészek társaságában, mint Pécsi Ildikó és Garas Dezső. A dal azóta a Beatrice legnagyobb slágerévé nőtte ki magát.

Az áprilisi koncert további érdekessége, hogy színpadra áll a Sex Action is. A két zenekar 25 évvel ezelőtt rendezte mára legendássá volt országjáró turnéját. A koncert ennek az évfordulónak is emléket állít. A Beatrice a koncerten megemlékezik nemrég elhunyt volt gitárosára, Lugosi Lászlóra, akinek gitárszólója nyitotta a már említett Beatrice lemezt illetve számos dalt ő maga is írt.

Az ígéretek szerint a repertoárban a teljes 91’es lemezanyag szerepelni fog, de emellett nem maradnak ki a közel 40 éves punk slágerek sem a Beatrice felhozatalából.

Csapat vigyázz! Lépés indul’ a Barba Negra felé!

Nagy Feró és a Beatrice – Sex Action koncert
2016. április 2.
Barba Negra Music Club
Jegyek: március 29-ig: 2 300 Ft, március 30-tól: 2 800 Ft
Facebook esemény