25 év hosszú idő, ezt illik megünnepelni!

Idén tavasszal lesz 25 éves a talán legendásnak is mondható Utálom az egész XX. századot Beatrice lemez . Ennek apropóján április 2-án minden rajongót a Barba Negra Music Club-ba hívnak Nagy Feróék, ahol a Sex Action társaságában lépnek fel egy szintén 25 éves koncertturné apropóján (is).

1991-ben, a Beatrice harmadik nagylemeze Utálom az egész XX. századot címmel jelent meg. Ez volt a zenekar történetének legnagyobb alkotása, ami több mint 500 000 darabban kelt el, és így platinalemez lett. A lemezen tíz felvétel szerepel, a legelső közülük a „XX. század” című dal. A „Nyolc óra munka” is ezen az albumon jelent meg, amiből kisfilm is készült olyan neves színészek társaságában, mint Pécsi Ildikó és Garas Dezső. A dal azóta a Beatrice legnagyobb slágerévé nőtte ki magát.

Nagyferó és a Beatrice – XX. század

Nagyferó és a Beatrice http://www.facebook.com/NagyFeroBeatrice http://www.beatrice.hu

Az áprilisi koncert további érdekessége, hogy színpadra áll a Sex Action is. A két zenekar 25 évvel ezelőtt rendezte mára legendássá volt országjáró turnéját. A koncert ennek az évfordulónak is emléket állít. A Beatrice a koncerten megemlékezik nemrég elhunyt volt gitárosára, Lugosi Lászlóra, akinek gitárszólója nyitotta a már említett Beatrice lemezt illetve számos dalt ő maga is írt.

SEX ACTION – BEATRICE / Barba Negra Music Club / 2016.04.02.

2016. április 2. SEX ACTION – BEATRICE Barba Negra Music Club Budapest XI. kerület, Prielle Kornélia utca 4. Kapunyitás: 20.00 A régi idők emlékér ismét együtt a két banda. A buli neve lehetne akár az is, hogy imádtuk azt a mocskos XX. századot!

Az ígéretek szerint a repertoárban a teljes 91’es lemezanyag szerepelni fog, de emellett nem maradnak ki a közel 40 éves punk slágerek sem a Beatrice felhozatalából.

Csapat vigyázz! Lépés indul’ a Barba Negra felé!

Nagy Feró és a Beatrice – Sex Action koncert
2016. április 2.
Barba Negra Music Club
Jegyek: március 29-ig: 2 300 Ft, március 30-tól: 2 800 Ft
Facebook esemény

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

pocsék péntek a harmadik félidőben persze hosszabbítás volt megint, így török bácsi elejét lekéstük, de ne szaladjunk ennyire előre. a jegy átvételekor hosszú polémiát folytattunk az árus kisasszonnyal arról, hogy hogyan is lehet február végén jegyet venni decemb...
Lekopodzsáj! Mikor még kislány voltam nem járhattam Ricse koncertre. Maradt a farmer végsőkig szűkítése, a ricsekendő és a koncertfelvételek Polimer kazettákon történő ronggyá hallgatása, no meg a dalok üvöltése minden egyes bulin. Még ma is teljes átéléssel tudo...
se damaszt, se csipke kedves Feró, semmiképpen nem szeretném elrontani a tegnapi születésnap felett érzett örömödet, de mégsem tudom megállni, hogy leírjam az érzéseket, amiket a koncert keltett bennem. régen éreztem magam ennyire rosszul. régen éreztem magam ennyire bec...