Itt az ideje órát állítani – Idő van!

Figyelem, óráátállítás! Bár sajnos ez nem a “ma éjjel egy órával többet bulizhatsz” nevű rendezvény, hanem annak éppen ellenkezője, ez nem akadályozhatja meg a táncoslábúakat abban, hogy egy jót ropjanak 100% hardpopra. Vasárnap este mutatja be új lemezét Idő van címmel a Fish! az A38-on, egy jó halas bulinak pedig már igazán ideje volt. Ahogy ők mondják: “Az új dalok még újabbak, a régiek még régebbiek!”

FISH! – Ne is figyelj rám (Necc Remix) [Official Music Video]

iTunes: http://apple.co/1J1ZJ5D Spotify: http://bit.ly/1IbN6pP Deezer: http://bit.ly/1K3Jdn3 GooglePlay: http://bit.ly/1GACuQm eMusic: http://bit.ly/1TixyVH IDŐ VAN! AZ ÚJ LEMEZ ÉS PÓLÓKOLLEKCIÓ A WEBSHOPON: http://www.fishonline.hu/ Lemezbemutató március 27-én az A38 hajón, FB esemény: https://www.facebook.com/events/518157428357510/ FISH!

Az új album az idő tematikáját járja körbe, és a zenekar, tőlük egyáltalán nem szokatlan módon, különleges lemezmegjelenéssel készült ezúttal is. Az Idő van a digitális és CD formátum mellett egy egyedi, limitált példányszámú USB karórán is megjelenik, amit a lemezhez készült friss póló kollekcióval együtt már most be lehet szerezni. Ezen az albumon zenél először az új dobos, Hámori Dávid is, meglátjuk hogyan muzsikál a srác.

Az új albumról az első klipes dal a Huszonötödik óra, mely tökéletesen mutatja be azt a pozitív és elsöprő energiát, amit egy Fish! koncert során a közönség a saját bőrén is tapasztalhat.

FISH! – A huszonötödik óra [Official Music Video]

IDŐ VAN! AZ ÚJ LEMEZ ELŐRENDELHETŐ A WEBSHOPON: http://www.fishonline.hu/ Lemezbemutató március 27-én az A38 hajón, FB esemény: https://www.facebook.com/events/51815… FISH! FB: https://www.facebook.com/fishzenekar FISH!: Kovács Krisztián/Gajda Mátyás/Binges Zsolt/Hámori Dávid Zene/szöveg: Kovács Krisztián Felvétel/keverés/mastering: Black Hole Sound/Vári Gábor Videó: PURE – http://www.pureprod.hu/ Köszönet: Trashill Stúdió/Csobi, Bobi & Instant, PURE/Berti/Somi/Andris/Tomi, Rebel Music/Gábor/Ruszi/Dadan, Fish!

Fontos infó még, hogy aki a fesztiválszezon előtt szeretné még elkapni a srácokat egy klubkoncerten, annak Budapesten csak ezen az estén lesz esélye erre, más koncert a fesztiválokig ugyanis nem lesz. És még valami: másnap munkaszüneti nap (és locsolkodás) lesz, amikor is inni szinte kötelező, azt pedig miért is ne kezdenénk el már előző este egy jó buli keretein belül?

Fish!
2016.03.27.
A38 hajó
Jegyek erre, esemény erre.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Áj láv Orfű! – avagy szürreális élmények az idei Fishingen... Most igazából az lenne a legbölcsebb, ha leírnám milyen szarul éreztem magam az idei Fishing On Orfű fesztiválon, hogy mennyi rosszfej emberrel találkoztam, és nem értem az  egyre erősebb hype-ot, ami évről évre kezd kialakulni a rendezvény körül (lá...
Happy Birthday Fish! Születésnapi koncertet ad a Fish! zenekar március 30-án, pénteken este a Dürer Kert színpadán. A csapat tavaly SAV címmel ingyenesen letölthető új lemeztkészített, jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjra és elnyerte ...
Csak belekezdett a VOLT is – ilyen volt az 1. nap A Fishinggel indult az idei fesztiválszezon is, amit szokás szerint a VOLT folytat ebben az évben is, így Orfű után mi is Sopron felé vettük az irányt. De ne siessünk annyira, kezdjük ezt a fesztivált is rögtön az elején, a kapuknál. Sokan hangosa...