The Subways újra visszatér hozzánk!

A brit punk-rock-pop trió, a Subways már letarolta párszor az A38 színpadait, a hajón és a Sziget Fesztiválon egyaránt. A nyári szigetes fellépés után a Subways télen visszatér – ezúttal a hajóra -, hogy forró hangulatú klubkoncerten is bemutassa idén megjelent új lemezét.

Jó sok idő eltelt azóta, hogy egy Mustarseed nevű brit zenekar Nirvana- és Green Day-feldolgozásokból próbált megélni. A Subways sokáig kereste saját hangját, amíg végül megtalálta azt a laza, szupergyors, akcióval teli punk-pop hangzást, amivel hatalmas fesztiválkedvenc lett. Ütős témák, zúzós riffek, tökéletesen eltalált, fesztiválon-fülledt klubban egyaránt gátlások nélkül üvölthető refrének, emellé sodró erejű színpadi produkció – ez a Subways, ami idén jelentette meg negyedik nagylemezét.


Persze a karrieren jókorát lökött az is, hogy a Subways feltűnt Guy Ritchie Spílerében – az ott játszott Rock and Roll Queen azóta is a trió egyik legnagyobb slágere. Az új lemez pedig, gyönyörű, képregényes dizájnjával, sallangmentes rock and roll-zúzdájával a legszebb Subways-hagyományokat követi.

A Subways alig pár hónappal Szigetes fellépése után, december tizedikén visszatér Budapestre – ezúttal egy klubfellépésre az A38 Hajóra!

Jegyár: 4500 Ft, elővételben: 3900 Ft. Jegyek mától, azaz augusztus 26.-tól elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

forrás és esemény: https://www.facebook.com/events/1676750302547653/