Amit semmiképpen ne hagyj ki az idei EFOTTon!

Hamarosan eljön az, amit mindenki várt egész (fél)évben, akinek köze van a felsőoktatáshoz: végre itt lesz az az idő, amikor nem kell már a könyvek felett görnyedni, felszabadultan, bármiféle lelkiismeret furdalás nélkül lehet már délelőtt szisszenteni az első söröket, és fejest ugrani végre a nagybetűs NYÁRba! Hogy mi ez a dolog, amit mindenki ennyire vár? Hát természetesen a vizsgaidőszak vége! Öööö, vagyis az EFOTT! Jah, hogy ez a kettő majdnem egybe esik? Erre mondja a művelt angol: FUCKYEAH! 

Szóval a buli garantált? Naná! Nézzük csak, mi miket ajánlunk nektek az idei EFOTTon, hogy tényleg 10/10 legyen az idei fesztivál:

  • Velencei-tó

Mert egy kis víz mindig jó! És most nem feltétlenül a másnaposságűző mágikus szódára gondolok, hanem az éltető vízpartra. Nem véletlenül van az EFOTT is általában vízparton, hiszen azt a szervezők is tudják, hogy egy jó csobbanás jót tesz a testnek és a léleknek is. Na meg persze itt gyönyörködhet férfi-nő is kedvére, azért ez sem egy utolsó szempont…

  • Ganxsta 20 éves show

Zolee-ék idén itt ünneplik 20 éves születésnapjukat, egy hatalmas show keretében. Lesz itt Curtis, Csipa (Hooligans), Columbo & Levi (Brains),Saiid (Akkezdet Phiai), Szekeres András (Junkies), Papp Szabi (Supernem) is, de biztos felcsendülnek majd a legnépszerűbb slágerek. Mi pedig, akik úgy tekintünk Ganxstára mint minden fesztivál alfájára és omegájára, csak ajánlani tudjuk a programot! Álljon itt ennek örömére a legjobb Ganxsta-Quimby nóta (illetve kicsit lejjebb, itt inkább Zolee egyik csodás irományát hallgassátok meg):

  • EFOTT 40 szülinap

Jól megünnepeljük az EFOTT 40. születésnapját! Egész pontosan velük:

efott

  • DubFx

DubFX még mindig olyan dolgokra képes a szájával, amiről csak nagy elismeréssel lehet beszélni. Oké, hogy kb évente (többször) jön hozzánk fellépni, de hát ha egyszer tényleg jó, mit tegyünk?! Mert a srác tényleg nagyon ott van, kis túlzással hetente el tudnék viselni egyet az ausztrál úr bulijából, pedig nem 2-3-on voltam már. Aki nem látta még, annak kötelező, aki már igen, annak is!

  • Quimby

Emiatt, egyrészt:

Másrészt pedig azért, mert a Quimby manapság újra izgalmas! Higgyetek nekünk, tényleg!

  • Borgore

Izraeli DJ, akire hajnalban remekül lehet döngölni. Múltkor a VOLTon futottam bele kb hajnali 3kor, remek kis buli volt! Állítólag még a zenéje is jó (én nem tudom megerősíteni, elég késő volt már), de most meghallgatom, ígérem! Ilyesmi lesz:

  • Blahalouisiana

…mert a Blahalouisiana jó! Egész pontosan ennyire, ezt írtuk róluk legutóbb:

A zenekar minden tagján látszott, hogy baromira élvezték első főfellépőként való megmérettetésüket a Hajón. Le sem lehetett törölni a vigyort az arcukról, de a miénkről sem. Én a magam részéről óriási potenciált látok a zenekarban, egyedül a magyar és angol szövegek közötti variálás zavar kicsit (mint mindig). Ezen felül simán lehet, hogy pár év múlva valamelyik hazai fesztivál főműsoridejében találkozunk velük, ehhez viszont kell még írni pár olyan csodás dalt, mint például a Walking in the Rain

  • Kis Grófó

Egy klip, ami mindent elmond (és képzeljétek el mindezt este 10-től, sötétben!):

  • Retro orrvérzésig

…mert az EFOTT, az igazi mulatás a retronál kezdődik (és végződik)! Tibi bácsi diszkója még mindig az egyik legjobb szórakozás hajnalonta, de az összes 90′-es évekbeli sztárcsapat fellépése megérne 1-1 misét. Kötelező program mind-mind, persze jó sok alkohol után!

  • 10. …és természetesen a bulit!

Mert mégis, kik tudnának jobban mulatni, mint a vizsgaidőszakot épp csak túlélő egyetemisták? És van erre a tombolásra jobb hely, mint egy vízparti fesztivál? Na ugye. Ott találkozunk! Aztán tudjátok…. csak szabadon!