Indul a VIVA PUSH, szeptemberben Stadiumx-szel

Szeptemberben indul a VIVA PUSH, amely minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a szélesebb közönséggel. A kezdeményezésnek nemzetközi fronton többek között olyan előadók köszönhetik sikereiket, mint John Newman, Lorde vagy Iggy Azalea. A zenecsatorna első hazai felkaroltja a Stadiumx.

A VIVA PUSH szeptember 1-jén indul az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára, amelynek célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő zenészeket támogasson. A zenecsatorna minden hónapban bemutat egy vadonatúj, tehetséges előadót, akinek teljeskörű támogatást nyújt: napi többszöri, emelt számú klipjátszással, VIVA Chart Show interjúval és a közösségi oldalakon való promócióval is hozzájárulnak, hogy az előadó vagy zenekar minél nagyobb ismertségre tegyen szert.

Fotó: Viva FB

A VIVA PUSH első magyar felkaroltja a progresszív house-ban utazó Stadiumx. A duót Dave Martin és Sullivan alkotja, akik több év közös munka után alapították meg formációjukat 2012 végén. Howl At The Moon című felvételük hatalmas sikert aratott, és már olyan dj-k pörgetik világszerte, mint Avicii, David Guetta és Nicky Romero.

„Nagyon örülünk, hogy mi lehetünk az első VIVA PUSH előadó, reméljük, hogy ennek köszönhetően jobban megismernek minket itthon. Nem titkolt célunk, hogy nemzetközi sikereket érjünk el, hiszen a hangzásunk nem szorítható földrajzi korlátok közé.” – kezdte Sullivan. „Több olyan fesztiválra és klubba is eljutottunk már, amiről álmodni sem mertünk volna előtte. A legnagyobb szakmai elismerés az volt, amikor David Guetta a Balaton Soundon felhívott minket a színpadra, és bemutatott a hazai közönségnek.” – mesélte Dave Martin.

A PUSH-nak köszönhetően olyan nemzetközi előadók tűntek fel, akik, azóta világszerte ismertek lettek, többek között John Newman, Lorde, Iggy Azalea, Charlie Xcx, Sam Smith vagy Icona Pop. A VIVA új kezdeményezése hatalmas lökést adhat a feltörekvő előadóknak és minőségi, friss zenékkel ismerteti meg a közönséget.

VIVA PUSH – szeptember 1-től a VIVA műsorán