Budapestre jön az Alter Bridge!

Az idén tíz éves fennállását ünneplő Alter Bridge zenekar június tizenegyedikén hazánkba is ellátogat. Ezt sejteni is lehetett, hiszen régóta keringtek róla a pletykák, hogy tiszteletüket teszik a fővárosban. Most olyannyira hivatalossá vált a hír, hogy a jegyértékesítés már meg is kezdődött a kora nyári PECSA-s koncertre.

Az együttes az Egyesült Államokba népszerű Creed zenészeiből áll, Myles Kennedyvel kiegészítve. Myles egyébként a tavalyi Slash turné énekese volt, így Magyarországon már néhányan találkozhattak vele. A hard rockot és heavy metalt (egyes vélemények szerint alternatív metalt) játszó banda tavaly októberben jelent meg legújabb albumával, a Fortress-el. Az Alter Bridge tagjai nem görcsölnek rá a lemezkészítésre, így történhetett az is, hogy a tíz év alatt mindösszesen négy nagylemezük készült. Náluk különösen igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több, hiszen ez a négy korong teljesen kiforrott, nem hagynak maguk után hiányérzetett. Nem mellesleg azt sem felejthetjük el, hogy mellette párhuzamosan szólóban is tevékenykednek és a Creed sem felejthette el a rajongóit, így közben pár koncertet adtak a tengerentúlon is.

Kimondhatjuk, a zenekar most ért el a népszerűségük csúcsára, ez nem is csoda, a Fortress albumon egyetlen töltelékszám sincsen. Mind a tizenkét dal joggal került fel a lemezre, s nem tracklist bővítés céljából, remélhetőleg ezt be is fogják nekünk bizonyítani júniusban.

A jegyek kaphatóak a Ticketportal és a Ticket Expressz hálózatában, személyesen a CD Pince, a Hammer Zenebarlang és a Headbanger üzletekben.

Tehát, amit a naptárba kell, hogy jegyezz:

Alter Bridge koncert

2014. június 11. (szerda) 19:00

Budapest, Petőfi Csarnok

9900Ft