A38 szilveszter a Random Trippel – megannyi variáció egy estére

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal. A sors különös véletlenje folytán 2013 szilvesztere éppen keddre esik – logikus tehát, hogy a Random Trip nagyszabású újévi koncertsorozattal búcsúztatja a régi és köszönti az új évet.

Két koncert, egy DJ-szett, három időpont, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának, de éppen jönnek valahonnan és mennek valahová. Azoknak, akik a szilveszteri rádiókabaré után még lenéznének egy kis afterpartira. Azoknak, akik egész éjjel Rando Tripre ropnák. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2014 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár négyéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél, a szilveszteri, 20 órakor kezdődő koncerten például Fehér Balázs, Zságer Balázs, Bata István, Mira és MC Zeek.

—-

Random Trip to 2014 – Bemelegítős buli, 20-22 óráig

Koncert: Random Trip, vendégek: Fehér Balázs (Carbonfools), Zságer Balázs, Bata István, Mira, MC Zeek.

2013. december 31., kedd 20-22h. A vacsora 19 órakor kezdődik.

Belépő, csak elővételben: 3000 Ft, vacsorával: 11 000 Ft. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. A Bemelegítős bulira megváltott jegyek 22 óráig érvényesek, a következő koncertre nem lehet bemenni velük!

Azoknak, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt. Azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

Random Trip to 2014 – Ittkoccintós buli, 23-05 óráig

Koncert: Random Trip, vendégek: Seanie T (Dub Pistols, UK), Harcsa Veronika, Fábián Juli, Saiid (Akkezdet Phiai), Gátos Iván, Bata István, Víg Arnold, Szendrői Csaba (Elefánt).

2013. december 31., kedd 23-05h. A vacsora 22 órakor kezdődik.

Belépő, csak elővételben: 4000 Ft, vacsorával: 12 000 Ft. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. Az A38 Hajó étterme éjféltől nyitva áll bárki előtt.

Azoknak, akik egy jó koncerten ünnepelnék az éjfélt. Akik jönnek valahonnan és sietnek valahová, mert szilveszterkor mindenütt ott kell lenni. Azoknak, akik Fábián Julival és Harcsa Veronikával akarnak koccintani. Azoknak, akik a Random Trippel hajóznának át az új évbe.

A Random Trip szilveszterkor, 23 órakor kezdődő, éjfelet ünneplő ittkoccintós bulijának vendégei a remek brit MC, Seanie T, valamint Harcsa Veronika, Fábián Juli, Saiid, Víg Arnold, Gátos Iván, Bata István és az Elefánt zenekar énekese, Szendrői Csaba lesznek.

A koncert előtt, 22 órától menüvacsorát is kínál az A38 Hajó, amire korlátozott számban koncert+vacsorajegy vásárolható. Ennek ára magában foglalja a koncertbelépőt, a koncertet megelőző menüvacsorát az A38 éttermében, illetve a fogásokhoz illő borokat, az ásványvizet és a vacsora végén a kávét.

Random Trip to 2014 – Levezetős buli, 02:30-05 óráig

2013. december 31-2014. január 1., kedd 02:30-05h

Belépő:: 1000 Ft, kizárólag személyesen, a program estéjén! A Levezetős bulira megváltott jegyekkel a korábbi koncertek nem látogathatók! Az A38 Hajó étterme éjféltől nyitva áll bárki előtt.

Azoknak, akik szeretik, ha hosszúra nyúlik az éjszaka. Azoknak, akik semmi pénzért ki nem hagynák az Irigy Hónaljmirigyet a tévében. Az afterparti-mániásoknak. Azoknak, akiknek a Random Trip a végállomás.

A szilveszter éjjel méltó megkoronázása a hajnali kettőkor kezdődő levezető buli, DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasának remek diszkó-funk szettje reggelig.

Random Trip to 2014 – Egész estés

2013. december 31., kedd 20-05

A két koncertre és a DJ-szettre.

Belépő: 6000 Ft, csak elővételben. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Azoknak, akik egy helyben maradnának, de szeretnek mozogni. Akiknek nem elég egy koncert. Akik szeretnek biztosra menni. Azoknak, akik egész éjjel Random Tripre ropnák.

Random Trip to 2014 – Egész estés luxus

2013. december 31., kedd 20-05h

Mindhárom koncertre és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében.

Belépő, kizárólag elővételben: 29 000 Ft. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Azoknak, akik nem a várost járják egész éjjel. Azoknak, akik szeretnek látványos környezetben nagyvonalú vacsorát elkölteni. Akik szeretik a maga teljességében kiélvezni a dolgokat. Két Random Trip koncert és DJ Q-Cee szettje a koncertteremben, a koncertek között komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás kiállítótermében, ahol DJ Revue nyomja finom, elegáns lounge-szettjét.

 —-

Random Trip to 2014

Budapest legmenőbb élőzenés klubestje az A38 Hajón – szilveszterkor is!
2013. december 31., kedd, 20h, 23h, hajnali 2:30 óra
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Belépők 3000, 4000, 11 000, 12 000 és 29 000 forintért kaphatók, kizárólag elővételben az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. http://www.a38.hu/hu/program/random-trip-hu-40