SoNaR a Lámpásban

A nyári fesztiválszezon után október 26- án Budapesten, a Lámpásban jelentkezik önálló koncerttel az instrumentális pop egyik hazai alapvetése, a SoNaR zenekar.

NTA8129

Az őszbe csavarodott hazai koncertszezon újra Budapesten találja a hazai hangszeres pop szcéna egyik legizgalmasabb zenei vállalkozását, a SoNaR zenekart. A nyári fesztiválsorozat végeztével október 26-án egy önálló koncerttel várják rajongóikat a Lámpásban.  „Szeretünk itt játszani, sokkal közvetlenebb a  kapcsolat a közönséggel, mint bármelyik nagyobb klubban” – mondja Kovács Marcell, a SoNaR billentyűse.  „Nincs az a kényszer, hogy pörgetni kell az embereket, simán beleférnek a lassabb, lebegősebb nóták a programba” – folytatja Marcell. „Szépen összekötjük a nótákat, igyekszünk az egész estének egy szép, nagy ívet húzni” – kelti fel az érdeklődést a koncert iránt a billentyűs.

A Lámpásban megrendezett koncert után október 31-én a Gödörben a Zagarral közösen lépnek a közönség elé, de már készülnek a 360° -os koncert folytatására. És közben sorra születnek az új dalok, amiket talán már a decemberi szülinapi koncerten is hallhatunk majd.