JÁTÉK! Nyerd meg az LGT dedikált DVD-jét és plakátját!

Nyerd meg az augusztus 18-án Alsóörsön koncertező LGT dedikált DVD-jét és plakátját a Fesztbloggal! A játék részleteit a hajtás után találod!

14651

 

Öt év szünet után 2013 elején egyedüllló sikerrel, négy teltházas Aréna koncerttel  tért vissza minden idők legsikeresebb hazai zenekara, a Locomotiv GT. Bár akkor biztosra vettük, hogy az LGT  egyhamar nem lép színpadra,  nos, tessék, augusztus 18-án  újra  beindul a Zenevonat! 

Ehhez kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk, melyben egy LGT-csomagot nyerhettek! Ennek tartalma egy LGT koncertplakát a tagok aláírásaival (fent látható), valamint egy szintén dedikált LGT DVD-t, amely a 2002-es Hajógyári Szigeten rendezett LGT Maratonon került rögzítésre. 

A részvételhez nem kell mást tenned, mint:

  1. likeolni a Fesztblog Facebook oldalát ezen a linken,
  2. majd megosztani a játék bejegyzését a Facebookon, amit itt találsz (figyelj arra, hogy nyilvános legyen a megosztásod, hiszen mi csak így látjuk)!

A július 28-án, vasárnap éjfélig likeolók és megosztók között kisorsoljuk az LGT csomagot, a nyertes nevét 29-én, hétfőn olvashatjátok Facebook oldalunkon!

További LGT – Tabán Alsóörsön infókért szeressetek minket a Facebookon, vagy csekkoljátok a hivatalos oldalt!