Vissza a jövőből! – a Fáklya Klub novemberi programjai

A VilágVeleje Produkció a gyökereihez tér vissza, három részből álló téli koncertsorozatával. A jó öreg „művház-hangulat” a belváros szívében, olcsó jegyár, és büfé, igazi underground hangulat várja a koncertlátogatókat a Fáklya Klubban.

Az első alkalomra november 10-én, szombat este kilenc órától kerül sor, ahol a szentendrei Sajnos Batár, a tavaly első nagylemezével jelentkező Presszó Tangó Libidó és az öröknek tűnő Balaton zenekar ad koncertet. Időutazás a jelenbe. November 24-én a Kaukázus frontemberei által életre hívott, Kaukázus dalokat is játszó Kákettők, a Varga Livius (Quimby) nevével fémjelzett A Kutya Vacsorája, és az Indigó Utca lép színpadra.

December 28-án hosszú idő után ismét színpadon Ujj Zsuzsi és Spenót és Lackó és a többiek, vagyis a Csókolom zenekar, és a Puszi!, egy exkluzív koncert keretében, amelyen bemelegítenek a januári XIV. VilágVeleje Fesztiválra.

Cím: Fáklya Klub, VI. Csengery utca 68. (A Nyugati pályaudvartól 5 percre.) A novemberi koncertekre a belépő 800 Ft, amelyet a helyszínen lehet megváltani a koncertek napján.