Májusban irány a PARK!

Miután május 18-án végre kinyithatott teljesen a PARK a Lágymányosi híd pesti hídfője mellett, így már nehezebben találhatunk kifogásokat arra, miért ne bulizzunk ott a nyár hátralevő részében. Főként, ha elolvassátok az ajánlót a hajtás után, amiből megtudhatjátok, milyen programok várnak rátok május végéig a PARKban.

Május 19., szombat

20.00 BL-döntő – élő közvetítés

Bayern München – Chelsea élő közvetítés, három óriáskivetítőn!

22.00 POPART Electronic

Deck Attack – Infragandhi, Negro, Cyborg Templar, Superman(RCKO.FM)

A Deck Attack projekt 2002-ben indult azzal a céllal, hogy reprezentálja a legfrissebbprogresszív elektronikus zenei irányzatokat szerte a nagyvilágból. Végül is csinálhatunkúgy mintha nem ismernénk, hogy mi történt azóta, de nem érdemes. A Deck Attack és veleInfragabdhi, Cyborg Templar és Negro az igényes elektronikus zene kedvelőinek biztospontjává vált, mind a nemrégiben sajnos megszűnt Radio Café rendszeres műsora, minda rengeteg neves külföldi vendéget felsorakoztató partik alkalmával. Folytassuk hát e sortszombatonként a Popartban.

A belépés 21 óráig ingyenes, 22 óra után 500 forint!

Május 24., csütörtök

20.00 Nagy Feró és a Beatrice

A nemzet csótánya, nonortodox punk, szabadszájú rocker és fejrázós nagypapa egyszerre:Nagy Feró a Parkban! A legendás Beatrice megújult formációban kíséri a rock-tatát,a legnagyobb arcú magyart! Most érdemes hangra gyúrni, mert Feró nem engedi el aközönségét egy gyomorig ható koncertélmény nélkül, a klasszikus Beatrice számok vagyahogy a rocknyuggerek nevezik, „nóták” közös eléneklése nélkül! Gyere, és élvezd velünk anyers pofátlanság élő szobrát!

Hazánk méltán egyik legismertebb és legsikeresebb rockbandája, már több mint 30 éves múlttalbüszkélkedhet! Élén egy olyan színes, sokoldalú személyiséggel, aki minduntalan képes megújulniés kitartásának, tehetségének mi sem nagyobb bizonyítéka, hogy a zenekar a mai napig is aMagyarországon megrendezendő legnagyobb fesztiválok állandó vendége, évente több mint100 felkérésnek tudnak eleget tenni. A 2010-es év több kimagasló sikert és elismerést hozottFeró karrierjében, többek között megkapta az MTV Icon díjat, majd a világ egyik leghíresebb éslegnézettebb tehetségkutató műsorában is szerepet kapott mentorként, melyben egy sokkalközvetlenebb arcát ismerhették meg az emberek. Az múlt évben több mint 10 év után ismételten újlemezzel jelentkezett a zenekar, mely „Vidámság és Rockandroll” néven jelent meg!

Jegyár: 1500 Ft

Május 25., péntek

20.00 Andy C & 2Shy MC (UK): Hosted by Bladerunnaz

Andy C, a Drum n Bass egyik koronázatlan királya és úttörője. Ha játszik megőrjíti atömeget, saját zenéivel pedig felszedik a padlót az őt csak követni, de utolérni nem képeslemezlovasok. Ő az, akit lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. MegaPark-party lesz, az bizonyos!

Andy C minden drum and bass közönségszavazást megnyert már, jelenleg vitathatatlanul ő a No.1.DJ a stílusban. Lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Nem egyszerűenszámokat illeszt egymáshoz, hanem úgy válogat és húzza egymásra a számokat, hogy a hallgatósokszor nem is tudja, melyik lemez is szól.

Társával Ant Miles-szal együtt vezetik saját kiadójukat, a Ram-ot és együtt zenélnek Origin Unknown néven. Kiadótársukkal együtt ők a Ram Trilogy, ezen anéven elsöprő, igazi tánctérre szánt darabokat készítenek. A Ram időközben kinevelt és maga körégyűjtött egy sor fiatal, azóta már szupersztár státuszba került producert, elég csak a Chase & Status,Sub Focus vagy Noisia neveket sorolni. És már úton van a legújabb Ram-generáció is, érdemes leszfigyelni az Andy C szettekben is sűrűn előforduló Delta Heavy, Wilkinson és Hamilton zenéket.

Andy C mixtudását örökítik meg a nevéhez fűződő Nightlife mixlemezek, a sorozat eddig 5 részt éltmeg, a széria legfrissebb darabján a mester magyar szerzeményeket is beválogatott, így került akorongra Mindscape vagy a Spinline zenéje.

Andy C tavaly új projektbe kezdett, az Alive nevet viselő audiovizuális orgia egy különlegeslátvánnyal megtámogatott DJ szett, amelyben Andy a drum and bass stíluson kívülre is elkalandozik.Emellett örömteli, hogy néhány remix erejéig (DJ Fresh, Major Lazer) ismét a produceri székbe ült,remélhetőleg ezek egy közelgő Andy C album előjelei.

A Parkban Andy C megmutatja hol tart ma a drum and bass, milyen zenék lesznek a slágerek akövetkező évben és elhozza a legforróbb Ram Records zenéket is. Vigyázat: 110 % drum and bass.

FellépnekAndy C (Ram Records – UK); 2Shy MC (Renegade Hardware – UK); Mindscape (Commercial Suicide,Eatbrain); Incident (DSCI4, Fokuz); Statik (Bladerunnaz)

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

Május 26., szombat

19.00 Like ’90 Party: V-Tech, Ámokfutók, Kozmix, Happy Gang, HipHop Boyz, End

A nagykoncertek után a legjobb dj-k és szettjeik boldogítják a közönséget a legfrissebb slágerek és az egyedülálló hangtechnika hathatós támogatásával. Itt nem vonhatod kimagad a tomboló erőtér hatása alól és a legnagyobb partikat élheted át – csak el kell kezdened, és az ösztöneid diktálnak helyetted! Gyere és szabadítsd fel a benned szunnyadó partiharcost!

Jegyár: 1500 Ft, elővétel: 500 Ft

JÚNIUSI ELŐZETES:

június 1.: Sister Bliss (Faithless)
június 8.: Afrika Bambaataa (USA)
június 9.: Bikini
június 22. Goldie

További infók a PARK FB-oldalán.