Sound UpDate

Szerda este 6 órakor megnyitotta kapuit a negyedik Balaton Sound, a helyszínen sokan. Rengeteg sátrazó már a hivatalos kezdet előtt egy nappal megérkezett, annak ellenére, hogy a keddi vihar miatt az áramellátás egyelőre aggregátorokról megoldott és az előkészületek még folynak. (najó, aggregátor vicc, de előkészületek tényleg folynak.)

A hivatalos program csak csütörtök reggel indul, de a szombati napra már elővételben minden jegy elkelt, aznap 25 000 ember várható Zamárdiba. A többi nap jegyei és korlátozott számban bérletek még a helyszínen is kaphatók.

A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy a fokozott szombati érdeklődés m miatt az M7-es autópályán és a fesztivál bejáratánál is jelentős, akár több órás várakozásra lehet számítani, ezért mindenkit arra kérnek, órákkal a fő fellépők kezdési időpontja előtt érkezzen a helyszínre.

További közérdekű: idén mutatják be első ízben a Heineken Balaton Sound kártyát. Az idei fesztiválon a VIP-ben ez lesz a kizárólagos fizetőeszköz, míg a VIP-en kívül 3000 szerencsés fesztiválozó is kipróbálhatja a jóval gyorsabb kártyás fizetést, avagy nem kell többet sorban állni a sörért és nem kell többet pénzt tartani magunknál. További infó itt:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/HeinekenBalatonSoundkartya?ref=mf

Holnaptól pedig see you at the dark side of the lake!