Nem csak zene: a sport is főszerepet kap a Part fesztiválon

A Part fesztiválon nem csak a már többször beharangozott, egészen kiválónak ígérkező zenei felhozatallal készülnek a rendezők, hanem különböző sporteseményekkel is. Ilyen lesz többek között a wakeboard kupafutam is, vagy a breakverseny.

De nem csak a wakeboard kupafutamnak ad otthont majd a Part fesztivál, lesz BMX-pálya, egy félcső a gördeszkások számára, valamint természetesen a helyi adottságokat is teljesen kihasználják a szervezők. Ennek köszönhetően lesz kosárlabda, röplabda, foci, minden, amit a szervezet csak kívánhat magának.

A breaktánc szerelmesei is megtalálhatják a számításukat, hiszen Battle On The Part néven a Battle Of The Year Hungary csapata meghívásos csapatversenyt szervez. De lesznek olyan versenyszámok is, ahova bárki nevezhet, ilyen például a 1vs1 freestyle battle vagy a freestyle csapatverseny. Információkat a Part fesztivál ezen programjáról és a nevezésekről ezen a linken találhattok.

Már egy hónap sincs hátra a nyár egyik legnagyobb eseményéig a Velencei tó partján, megvettétek már a jegyeiteket? Ha nem,akkor itt az ideje!