Ma kezdődik a Stargarden

Ma délben veszi kezdedét a Sziget iroda legújabb fesztiválja, a főleg idősebb korosztálynak szóló Stargarden. Tegnap bejártuk a helyszínt, megnéztük, mi merre a Stadionkertben és környékén,valamint elmélyedtünk a programokban is.

A fesztivál maga ugye a Puskás Ferenc stadion melletti Stadionkertben lesz, a szabadtéri nagyszínpadot ott állították fel. Emellett még két helyszíne van a Stargardennek, a Syma csarnok A termében is van egy színpad, és a parkolóban is egy kisebb, ami Sztár FM Utcabál színpad néven fut. A három színpad között egy borfalu kapott helyet, ahol több mint hatvanféle pincészet kínálja majd termékeit. Érdemes lesz körülnézni ott is.

Nézzük, mi is vár ebben a két napra azokra, akik az időjárás ellenére (bár hétvégére már jó időt mondanak) kilátogatnak a Stadionkertbe: ma este lép fel Eric Burton & The Animals, de az este fő fellépője a Deep Purple a szabadtéri nagyszínpadon. Nekik az Omega készíti elő a hangulatot, de fellép még itt a Mezzoforte és a Korál is a nap folyamán. A Syma csarnokban a Blikk nagyszínpadon Deák Bill bluesband-je, a Tátrai Band és Hobo lép fel. A napot (és a fesztivált) Takáts Tamás DBB nyitja meg egyébként 16:00-kor a Sztár FM Utcabál színpadnál.

A Stargarden második napján szombaton a fő fellépő a Kool and the Gang, de mellettük a szabadtéri nagyszínpadon fellépé még az Osibisa, John Mayall, a Blood Sweat & Tears és a Skorpió. A Blikk nagyszínpadon a Bikinit követi majd a Karthago, hogy Ákos koncertjével záruljon a fesztivál ezen része.

A szabadtéri nagyszínpad programjai minden este tizenegyig tartanak majd, hogy ne zavarják nagyon a környéken lakók nyugalmát. A Syma csarnokban minden este fél egyig tart a mulatság, míg legtovább az utcabál-színpad tart nyitva, egészen hajnalig várja az Old Boys vagy éppen a Bergendy zenekar a táncolni vágyókat.

A jegyárak mától a következők: a napijegy a helyszínen 14900, a kétnapos bérlet pedig 25900 forint. A VIP napijegy 22900, a kétnapos bérlet pedig 39900 forint. Kapni páros jegyet/bérletet is, ezek ára 23900 és 45900 forint.

Fontos információ: a látogatók a Dózsa György úti kapun keresztül közelíthetik meg a Stargardent, a VIP-jeggyel rendelkezők pedig az Ifjúság útjánál lévő kapun keresztül juthatnak be a fesztiválra.

További információk a Stargarden hivatalos oldalán.