Gyereknap a Zöld Pardonban

Az ország leghosszabb nyári fesztiválja, a Zöld Pardon idén is jobbnál jobb programokkal várja a legkisebbeket Gyereknapon. A nagy sikerre való tekintettel immáron harmadik alkalommal rendezik meg a főváros legvidámabb Gyereknapját, melyre reggeltől estig szeretettel várják a gyerekeket.

A színes programokon mindenki ingyenesen vehet részt. A Zöld Pardon társadalmi szerepvállalása jegyében a gyerekekre is gondol, így május utolsó vasárnapján a kicsiké a főszerep. A hazánkban 1931 óta ünnepelt nagy napon olyan vidám programok várják a gyerkőcöket, mint koncertek, gyerektorna, arcfestés, interaktív mesék, különleges foglalkozások újrahasznosított anyagokkal: térbeli képeslapok, papírjátékok készítése, kézműves- és kreatívfoglalkozások, családi sorverseny, kincsvadászat, ügyességi játékos versenyek és még sok más színes program.

A Zöld Pardon újbudai Gyereknapján mutatja be Kardos-Horváth János Kafkaz nevű zenekarával az idén tavasszal megjelenő gyerekeknek szóló albumát. Az esemény díszvendége a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Időpont: 2010. május 30., vasárnap
Helyszín: 1117 Budapest, Goldmann György tér, déli oldal, Zöld Pardon

A belépés és a programokon való részvétel ingyenes!

További infó és részletes program: www.zp.hu/gyereknap