Pesti Flash a Fészekben, egy újabb Kihívás

Pesti Flash!! E két szó hallatán jogos a kérdés mi is ez, eszik vagy
isszák? A válasz a következő: egy név, mégpedig egy zenekar neve! Újabb
kérdések merülhetnek fel bennünk: na, de kik ők? nem is hallottunk még
róluk…új, feltörekvő banda…egyáltalán milyen zenét játszanak?!
Nézzünk mindent csak szép sorjában…

A Pesti Flash egy régi banda új névvel. Kohánszky Roy – akit a Tramps-ből (vagy aki ezt nem ismeri) Roy és Ádám Trióból ismerhetünk – régi One nevű zenekaráról beszélünk, amit most újra élesztett, ezúton Pesti Flash névvel. A csapat tagjai ugyanazok, Roy régi zenész barátai (Prim Attila – gitár, Tölgyesi Gyula – basszus gitár és Hortobágyi Gábor – dob) viszont a zene már nem.

Stílusát tekintve elég egyedi, rockos muzsika, maga a zene, Roy szerint, funky-beatnek nevezhető. A dalokat immáron nem angolul, hanem magyarul írják, Roy a fő szövegíró, Prim Attila egyedi gitárjátékára eléggé ütős, szókimondó szöveget alkot. De mindenki tesz bele egy kicsit, a maga stílusából, gondolatából… olyan mindent bele leves szerűen…és ugye ezek szoktak lenni a legfinomabbak… A dalokkal sincs ez másképp, szerintem ‘sláger gyanús’ számokat “gyártottak” eddig. Pozitív, hogy nem hasonlít a Roy és Ádám Trió számaira, teljesen új, de mégis olyan Royos, persze Roy jellegzetes hangja miatt.

Az új formáció nemrég állt újra össze, viszont néhány koncertet már hallhatott a közönség! Itt az újabb lehetőség, hogy megismerjük ezt a “régi-új” bandát, ugyanis ma, október 31-én éjfél körül zenélnek a fiúk a Fészek Klubban.

Ízelítőként és kedvcsinálóként a számok meghallgathatók itt.

Összefoglalva tehát a fontosakat:

Pesti Flash Koncert

Helyszín: Fészek Klub (Bp., VII. ker.,Kertész u. 36.

Kezdés: Éjfél körül

Mindenkit szeretettel várunk, Roy és Ádám-ot szerető embereknek a megjelenés kötelező!!! 🙂