Hiphop nap a FEZEN-en!

A Fehérvári Zenei Napok nagy múltra tekinthet vissza, emlékszem, talán már öt évvel ezelőtt is ott voltam, amikor még a Big Wheel melletti tó környékén volt a fesztivál. Azt a helyszínt már kinőtte a FEZEN, de a
hiphop még mindig számottevő szerepet tölt be a rendezvényen. Lássuk, mit is takar ez pontosan!

2009-ben a pénteki, szeptember 11-ik napját találták meg a szervezők a hiphop számára, ahol ráadásul nem is akármilyen fellépést láthat majd a nagyérdemű. A felvezetés sem lesz rossz – Dj Benzo alapoz – péntek délután, de lesz még beatbox (Revolution és Defa a hegedűvirtuóz Maestroval kiegészülve), valamint az It’s Rite freestyleverseny legjobbjai tartanak bemutatót.

Este nyolctól Fluor Filigran alapoz a főfellépésre, ami nem más lesz, mint egy három órás élő koncert a hazai hiphop-élvonal legjobbjaival. Itt lesz Sub Bass Monster, az Animal Cannibals, Mc Gőz és a Hősök, méghozzá elő zenekarral kiegészülve. Nem hangzik rossz felállásnak, ajánlott mindenkinek a részvétel.

És mert after the party is the afterparty, őket követi Dj Gozth, aki a legjobb hiphop zenéket teszi majd a jelenlévők talpa alá, érdemes lesz maradni.

Jegyár 2000 forint, csak hiphop-rajongóknak! További információ erre a linkre kattintva.

A Fehérvári Zenei Napokkal kapcsolatban minden egyéb információt megtaláltok a www.fezen.hu linkre kattintva.