Képzős évzáró a Dürer Kertben

Most képet alkothatsz róla, hogyan mulatnak tanévzáró bulijukon a képzős fiatalok, amikor kiszabadulnak
iskolai kereteik közül a Dürer kert szabad terére. A diákok megmutatják mit tudnak, mi is folyik valójában a műtermekben, hogyan zenélnek, vagy éppen divatoznak, a külsősök pedig figyelemmel kísérhetik a folyamatos képalkotást egy valóban kötetlen közegben.

Első fellépő a korábban Sajtként ismert FÉLÓRA lesz, egy szemtelenül fiatal banda, kreatív egzotikus énekesnővel, és változatos hangszereléssel. Érdemes lesz őket megnézni, mert talán a hazai underground egyik ígéretes utánpótlását köszönthetjük bennük. Később SZFE, az első osztályosok debütáló előadása következik, zenés-színész bemutató, újszerű ötletekkel.

Az est már-már kötelező programjaként az egyetem hivatalos zenekara, a BARCSAY JENŐ EMLÉKZENEKAR játszik diszkóslágereket a ’80-as, ’90-es évekből, sajátos akusztikus verzióban, mely koncertet divatbemutatóval
tesznek még frenetikusabb élménnyé. Őket a TITS & CLITS párosa követi élő fellépéssel, majd az Európa-szerte külön-külön is elismert DJ LUDMILLA és DJ PALOTAI ezúttal közös erőbedobással táncoltatja a képzősöket hajnalig.

Képzős évzáró a Dürer
Kertben

Június 18. 19.00, Budapest,
Ajtósi Dürer sor 19-21, Dürer Kert

500 Ft leiható!