Goodfellaz presents Underground All Starz 3

Hasonlóan erős lista jött most is össze, mint a Goodfellaz utolsó két buliján, csak ugye most a mikrofonhuszárok legjobbjai közül kerültek ki a meghívottak. Mint általában, most is a hölgyeket engedjük előre, így hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy eláruljam, hogy az ghánai csoda, az aranyhangú Sena (Irie Maffia) is fellép eme csütörtöki estén. De nem csak ő képviseli a jamaikai ütemek hazai éllovasát, hiszen Busa Pista himself is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt.

Ezúttal hagyományosan megismert szerepében, mint MC jelenik meg Saiid, aki Bobakrome-mal egyetemben a Wacuumairs kiadót képviseli. Ott lesz még Aza, a friss lemezzel előjővő Killakikit társulás egyik tagja, illetve Nospa, a Kriminal Beats alapembere. A telepi életérzést Siskafinuccsi és Dipa képviseli, mindketten a Bloose Broavaz kötelékéből érkeznek a Blaha Lujza térre.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni Funktasztikust (korábban Interfunk, még korábban Funk-N-Stein) is, aki szerencsére egyre aktívabb mostanában, ami hamarosan egy lemezben manifesztálódik a közönség számára. Talán hallunk is valamit a készülő dalokból, a videókból, amik napvilágot láttak, elég erős hanganyagra lehet számítani.

Természetesen most is lesznek dj-k, hiszen valakinek a zenei alapot is szolgáltatnia kell a nagyérdeműnek (és a ceremóniamestereknek természetesen). Az este dj-triumvirátusa Rocksteady és Frequent a Goodfellaz részéről, illetve a Kriminal Beats-et erősítő Kool Kasko. A belépő mint mindig, most is hatszáz forintot kóstál, helyszín pedig a Corvin tető. Aki hiphopfej, eljön. Pont.

2 thoughts on “Goodfellaz presents Underground All Starz 3

  1. o5M

    Meg tudnátok mondani, hogy pontosan mikor kezdődik? Az este az tág fogalom… THX! Piáccss

  2. Este 10 körül már lesz szerintem zene, 11-12PM környékén kezdődik az emszízés szerintem.

Comments are closed.