Mafia lemezbemutató a Dieselben

A Tankcsapdával töltött sűrű hónapok után nem sokat pihenhetett a Mafia, hiszen február elején a Volbeat előzenekaraként láthattuk és hallhattuk őket a Diesel Klubban (volt E-Klub), míg március 6-án este már saját lemezbemutató koncertet adnak ugyanitt.

„A nagy érdeklődésre való tekintettel ez lesz az első saját Mafia koncertünk” – kezdte Sidi. „Végre egy teljes értékű műsort adunk majd: az Aki mindent lát… című első nagylemezünk egész anyaga hallható lesz, illetve pár feldolgozással is meglepjük majd a közönséget. Már nagyon várjuk, gőzerőkkel készülünk az estére.”

Az óriási bulin kívül más érdekességre is számíthat a közönség március 6-án este a Diesel Klubban , mégpedig a Mafia második videó klipjének a forgatására.

„A Csótány című dalhoz készül majd a következő klipünk, ami azért érdekes, mert mi is ezt a számot szerettük volna következő klipdalnak, és időközben nagy közönségsiker lett, és rengetegen kérték is tőlünk, hogy ehhez forgassunk. Így meg is nyugodtunk, hiszen megússzuk a kísérletezést” – mondta Sidi. „A képsorokat pedig a Diesel Klubban fogjuk rögzíteni, koncert és backstage felvételek lesznek majd a videóklipben, illetve egy kis animáció is. Terveink szerint pedig körülbelül két héttel a fellépés után kész is lesz már.”

A Mafia közönségét a Partyzan melegíti be. Jegyek kaphatóak a Ticketportál hálózatában, a Headbanger üzletben és a Rebel Guitars hangszerboltban (VII. Asbóth u. 17.) Elővételben 1000, a koncert napján 1500 forint.