Elindult a Depeche Mode jegyértékesítés!

Október 28-án, kedden délelőtt 10 órától indult a Depeche Mode június 23-i, budapesti koncertjére történő jegyértékesítés.

A belépők 9 900 és 18 500 Ft közötti áron kaphatóak. A Puskás Ferenc Stadion ülő- és állóhelyeinek kiosztását ábrázoló képen láható, melyik szektorba mennyiért lehet megváltani őket.

A Ticketpro hálózata a cég előzetes bejelentése szerint felkészülten várta az AC/DC-hez hasonló rohamot, az interneten keresztül is zavartalan és folyamatos jegyeladást ígértek.

A legnagyobb jegyirodák előtt az értékesítés megkezdésének napján
reggel óta hosszú sorok álltak: az első 1 000 jegy 32 perc alatt talált gazdára. Miután ennél a bulinál is a leggyorsabb 3 000 vásárló tud(ott) a színpadhoz – azaz a zenekarhoz – legközelebbi helyeken állni, így természetesen ezek fogytak a leggyorsabb ütemben.

Mostanra körülbelül 20 000 boldog rajongó mondhatja el magáról, hogy biztosan ott lesz kedvencei következő budapesti fellépésén, ugyanis eddig nagyjából a belépők fele kelt el – azaz még nem késő hozzájutni jegyükhöz azoknak, akik nem tették ezt meg.

A jövő évi Depeche Mode turné kifejezetten stadionkoncertekből áll, erre a méretre megépített színpaddal, technikával és gigantikus látványelemekkel.

Az együttes jelenleg az utolsó simításokat végzi a tavasszal megjelenő új albumán.