Kunk: fergeteges előkarácsonyi buli!

A Kunk Anglia egyik legzseniálisabb DJ-producer újoncával indítja a téli szünetet: Grum.

December 20-án, szombaton, a leesett hó meg fog olvadni, amikor a brit „disco-noise” DJ-producer ínyencsége meglátogatja a Kunk havi buliját. Grum saját trackjeinek és remixeinek hihetetlen visszhangja van a klub- és blogszíntéren az elmúlt fél évben. Legutóbbi berobbanása, a „Woah” lecsapott a Hype Machine listáira és folyamatosan szüli a remixeket, verseny formájában.

A hangzását úgy lehetne legjobban leírni, hogy a kor divatjának megfelelően – vagy éppen azt diktálva – van benne egy adag ’80-as évek, egy csepp humor, francia elegancia és mindez összeolvad egyetlen hatalmas buliegyveleggé. Aki követi az olyan trendteremtő újdonságokat, mint a Danger, a Tronik Youth, vagy az Anoraak, annak eljött az idő, hogy megismerje a szcéna legfrissebb tehetségét.

Grum amerikai és ausztrál turnék után érkezik Magyarországra, és a Kunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy a srác egyik első fellépésének lehet a házigazdája az öreg kontinensen. Grum első albuma 2009 elején jön majd ki, és egy elektro-diszkó-house utópia lesz, ha lehet jósolni az eddigi munkáiból.

Grum előtt-után fellép még az Ektiv csodagyereke, a WPAHP, a Gumipop-csajok, a Kittenkillers, és természetesen a Kunk DJ-k, Brandon és Cigi.

Kunk presents: Grum (UK)
December 20, szombat, 22.00
Trafó Bár Tangó
Cím: IX. Lilliom utca 41
Belépő: 1000 Ft
DJ-k: Grum, We Plants Are Happy Plants (Ektiv), Kitten Killers
(Gumipop), Brandon & Cigi (Kunk)