Baján lesz jövőre az EFOTT!

Az EFOTT Menedzsment döntése alapján 2009. július 14-19. között Baján, a Petőfi-szigeten lesz az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT!

A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A fesztivál története 1976-ra nyúlik vissza, manapság az egyik legnagyobb magyar rendezvény, idén – létszámrekordot döntve – közel 60 ezren látogattak el az EFOTT-ra. A fesztivál állandó jellemvonása, hogy évente más-más helyszínen kerül megrendezésre. Három évtized alatt a rendezvény bejárta az
országot. Baján már kétszer is volt EFOTT, 1989-ben és 1997-ben.

Az EFOTT Menedzsment a helyszíni terepbejárásokat követően úgy ítélte meg, hogy a Baja város szívében elhelyezkedő Petőfi-sziget kitűnő infrastruktúrával és adottságokkal rendelkezik, így minden szempontból ideális a fesztivál megrendezéséhez.

Az Eötvös József Főiskola lesz tehát a jövő évi fesztivál házigazdája. A pályázat benyújtását korábban Prof. Dr. Majdán János, a főiskola rektora, illetve Dr. Révfy Zoltán, Baja polgármestere is támogatta.

Forrás: efott.hu

2 thoughts on “Baján lesz jövőre az EFOTT!

  1. Tényleg?
    És mi lesz a Győriekkel? Az idei EFOTT-on olyan lelkesek voltak, hogy jövőre övék a rendezvény. 🙁

  2. Lemezeknektek

    Nem tudom, mi lesz velük, mindenesetre én örülök, mert bajai vagyok:-)

Comments are closed.