Az első beatbox workshop

Eljött az idő, hogy Magyarországon is megrendezzük az első beatbox workshopot. És ehhez nem is lehetett volna jobb helyszínt választani, mint a budapesti Syma Csarnok ezen a hétvégén, hiszen a Hangfoglalás 2008 nagyszerű keretet nyújt egy jó kis jammelésre.

A workshop 11-kor kezdődik, az „A” épület harmadik emeletén található konferenciateremben. Érdemes érdeklődni az információs pultnál, mivel kicsit vadregényes a feljutás, de megéri. Fél egyig tart az első session, miután a „C” épületben található SHURE színpadon gyakorlati bemutatót is láthat a közönség abból, hogy mi is a beatbox, Revolution (világbajnoki harmadik helyezett és kétszeres magyar bajnok) és Defa (2008 magyar bajnoka) előadásában. Ezt követően folytatódik a workshop a harmadikon, egy szintén másfél órás etappal.

De kinek szól ez a workshop, és egyáltalán, miről lesz itt szó?

A Beatbox Academy Hungary workshop azt a szellemiséget szeretné meghonosítani Magyarországon, ami Németországban és a világ más országaiban sikeresen működik. Ennek lényege, hogy a szcéna meghatározó tagjai ingyenes képzések keretében átadják tudásukat azok számára, akik vagy még csak ismerkednek a beatbox-szal, vagy már gyakorolják ennek művészetét, de úgy érzik, fejlődni akarnak.

Mindenkire számítunk, aki érdeklődik a beatbox kultúra iránt, aki kíváncsi arra, hogy hogyan is kell ezt művelni. Lehetsz kezdő, vagy már haladó beatboxer, az biztos, hogy nem fogod megbánni, hogyha eljössz, hiszen a legjobbak trükkjeit lesheted el.