Killswitch Engage / As I Lay Dying

A Budapest Rock And Roll jóvoltából augusztus 7-én, csütörtökön mindenki bepótolhatja a tavaly elmaradt Killswitch Engage koncertet a Petőfi Csarnokban. A bostoni hardcore metal banda előtt a már tavaly is nagy sikert aratott As I Lay Dying fog játszani.

Tavaly a basszusgitáros és producer Adam Dutkiewitz hátproblémáira hivatkozva sajnos le kellett mondaniuk az európai turnéjuk utolsó hetét, ezért nem látogattak el hozzánk, de idén – úgy tűnik – semmi sem menthet meg minket egy hatlamas hardcore-metalcore bulitól.

A BPRNR-tól megszokhattuk, hogy mindig igényes produkciókat varázsol elénk, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz másképp a hörgős, de éneklős részektől sem mentes bostoni harcore csapat koncertjével sem.

Az együttes még 2004-ben futott be igazán a The End of Heartache című albumával és arról leginkább a Bid Farewell számmal. 2006-ban jelent meg az As Daylight Dies albuma és várhatóan erről fog elhangozni a legtöbb nóta.

A Killswitch  Engage idén az As I Lay Dyinggal érkezik budapestre. A san diego-i keresztény metal core együttes tavaly júniusban hatalmas telházas, A38-as bulit tartott a Hatebreeddel. Mivel az As I Lay Dying producer nem más, mint Adam D. a Killswitchből, így talán nem meglepő, hogy idén velük turnéznak.

Legújabb albumuknál, az An Ocean Between Usnál már az új basszusgitárossal (Josh Gilbert) debütáltak. Az ő tiszta hangja markánsan megjelenik a korongon, és egyre népszerűbbé teszi a korábban – szerintem – kissé egyhangú metalcore bandát.

Remélhetőleg hallhatunk olyan számokat az új albumról majd, mint az I Never Wanted, a Forsaken vagy a címadó An Ocean Between Us.

Augusztus 7., csütörtök, Petőfi Csarnok

Kapunyitás: 20.00

Kezdés: 20.30

Belépő: 5.000 Ft (elővételben) / 6.500 Ft (helyszínen)

Jegyelővétel: Ticketportal.hu, Petőfi Csarnok, Underground Store, Speed Westend, Rockstar Westend

One thought on “Killswitch Engage / As I Lay Dying

  1. krisztina

    Hello!Nagyon szeretem az As I Lay Dying-ot,szerintem vagyunk ezzel így ,,egyjó páran”…Az összes album megvan,lehetetlen megunni őket,akárki akármit is mond 🙂 isteniek!!!!!

Comments are closed.