BalatonSound 0. nap

Eltelt egy hét és újra együtt a VOLT-os arcokkal. Mintha csak iskolába mennénk, úgy köszönnek vissza a nemrég megismert tömeg arcai. Ezernyi összebólintás, kacsintás, pacsi és ölelés halad el mellettünk.

Nekünk elsőre le sem esett, hogy nulladik napról van szó, hiszen nem egy színpad működött 1-2 előadóval, ahogy máshol szokás beindítani a fesztiválozókat a letáborozás előtt, után, közben. Itt bizony volt Colorstar, Irie Maffia, Péterfy Bori & Love Band, DJ Karányi, Naga, M.A.N.D.Y. csak a nagyját kiemelve a sok DJ live és set közül, amikből 40 méterenként jutott egy.

Az idei VOLT-os hagyomány, miszerint senki nem ott lép fel, ahol a tömeg alapján kellene, itt is folytatódott. A Red Lounge-ba csak a kitartó embereknek sikerült bejutni a 100 méteres sor végigállása után egy Irie Maffiára vagy Péterfy Borira.

Red Lounge egy luxus sátor, Ferrari autóval, ülésekből kialakított székekkel, faltól-falig szőnyeggel és légkondival. Amikor kint az a felirat villog, hogy teltház, bent még bőven levegősen lehet mozogni. Soha nincs tömeg, csak jól hangosított zene.
Érdekes volt, hogy míg bent tökéletes szólt a zene, kint szinte csak Sena hangját lehetett hallani a Balatonból is.

A külső helyszíneken egyértelműen a Andre, Naga és Beta nyerte meg a legtöbb embert táncolni, ahol az egész tánctér egy emberként ugrált és őrjöngött. Mango & Gattio-n alig pár tucat ember lézengett.

Míg a VOLTon az MR2 egyet jelentett a rádió húzózenekaraival, minden érzékszervet gyönyörködtető zenészekkel, most kizárólag DJ-ket kínál a 4 nap alatt.
Ezzel szemben a Red Lounge viszont olyan csemegékkel vár, mint Goulash Exotica, Barabás Lőrinc Eklektric, Tape Underground, Brains, Anselmo Crew, Krafty Kuts, Singas Projekt, stb.. Érzitek a cserét?