VOLT – 4. nap – LIVE!

23:24 a környékemen csupa közömbös arcú ember áll, sok 10 méterrel előrébb látok csak bulizó embereket. Megkönyörülhetne az együttes a népen azzal, hogy lenyomja a várva várt slágert, hadd menjenek vissza a diszkóba ugrálni a divatrajongók. Egyébként is érdekes a banda és a közönség közötti kapcsolat. Alapvetően rockos műfajt lőttek be nekik a menedzserek, amikor anno összeválogatták a zenekart , de a rockereknek persze annyira nagyon nem jött be ez a majomkodás, viszont a poprajongóknak meg túl rockos a legtöbb számuk és kevés a könnyen emészthető sláger. Olyan két szék között a pad alá, de ennek ellenére hatalmas a rajongó táboruk, csak nem a környékemen.

23:09 Offspring pontosan kezdett. Őrült nagy tömeg van.

23:04 a környéken mindenki a Pretty Fly (For A White Guy)-t énekelgeti, persze csak annyit tudnak belőle, hogy give to me baby, aha, aha… remélem nem lepődnek meg nagyon, hogy van más számuk is.

22:58
előttem egy lakodalmas zenén szocializálódott fiatal pár, két csárdás-szerűség közé beiktat időnként némi léggitározást. Én megszavazom nekik a „VOLT legcukibb párja” címet.

22:51 itt valamikor divatba jött övet hordani szoknya helyett.

22:41 vajon azért ment el a közönség fele, mert az Offspring már beáll, vagy azért mert sok szekus itt tölti a pihenő idejét? A hangosítás egyébként kifogástalan, a fiúk profin nyomják. Rio, Üzenet, csupa jó szám.

22:32 Marcell elmesélte, hogy a koncert előtt befenyített a Koszit (Kaszás Gergely – basszusgitár), hogy ha leveszi az ingét, büntetésből lesmárolja őt a színpadon. Na nem azért, mert ma van a meleg büszkeség napja, de szerinte fontos a szolidaritás. Páran vetkőzz Koszi kántálásba kezdtek, de sajnos nem jött be.

22:18 átsétáltunk a Vad Fruttikra, ahol már javában szólt a Forró nyár. Most meg már szójjá má mutternak, dobjon le szotyira pénzt vagyis a Sárga Zsiguli. A közönség soraiból berepült pár csomag szotyi, amit az együttes nagyon kedvesen meg is köszönt.

22:12 nem győzzük kivárni a beállást, ez a 3/4 óra erős túlzás. Hozzánk hasonlóan pórul jártaknak ajánlom a web oldalukat, ahonnan ingyen letölthető a legtöbb számuk. Borsónak a My Town a kedvence.

22:00 Az utolsó napra divatba jött késni. Eddig parádésan pontos kezdések voltak, de mára annyira elfáradt a 900 fős stuff, hogy szinte sehol nem tartják az időt. Fel órás csúszásban vagyunk az Anselmo
Crew
-n.

21:12 Meglepően kevesen kíváncsiak az URHra. Észak Jemen jó hely…
éneklik karibi hangulatban a Katt-ot. Istenek a színpadon.

21:02 Ebből URH lesz a részemről, pedig Frank énekesnőjének Sam Leigh-Brownnak aranytorka van.

20:53 Elkezdődött egy hallhatóan rossz beállással. Eszméletlenül torzítanak a hangfalak. Fél órával többet szütyögtek a beálláson, mégis rossz lett. Ehh.

20:42 A kalózlétra egyik dolgozója megelégelte a sok gyanúsítgatást és
felszaladt a létrán úgy, mint egy macska. Leborultam.

20:32 A Kell egy házat még meghallgattuk élvezhetetlen távolságból,
aztán átsétáltunk Frank Poppra, ahol nagyon lassan megy a beállás.
Mikor kezdünk már?

20:07 Enyhén szólva félrepozicionálták a Ladánybenét ezzel a kis MR2-vel. Látótávolságra sem lehet megközelíteni a színpadot!

19.44 Az apám azt mondja majd… énekelték a Rajzszöggel középre c számot és a tömeg szinte megőrül. El tudtok
képzelni pár ezer begerjedt tinit? Én már igen.

19:18 Ádám (basszusgitáros) gitárján egy hatalmas sárga pompom van.
Nagyon csecse.

19:15 Kissé meglepő volt, hogy a Puhatalpú lányokkal kezdtek.

19:07 30y-ra várunk a nagyszínpad előtt. Bizton állíthatom, hogy itt van a legfiatalabb és egyben a legtürelmetlenebb közönség is

18:42 Sikerült végre elkezdeni. A fesztivál legfiatalabb zenészeiről van szó, akik nem olyan rég robbantak be a köztudatba az MR2-nek hála. A 3 gitáros srác valószínűleg már gyerekkora óta szeret léggitárosat játszani a kissé eltúlzott mozdulataik alapján. A sikítozó lányok majd bepisilnek örömükben.

18:27 MR2-n a Jacked áll be. Ahhoz képest, hogy 3 perc múlva kezdünk még szinte üres a tánctér.

18:10 Embertelenül jó improvizációkat nyomnak a már jól ismert számokba. Zseniális zenészek ezek a fiúk.

17:31 Colorstar a nagyszínpadon. Kicsit féltem attól, hogy vajon megtöltik-e a teret, mert lássuk be nem az érdemei szerint kezeli őket a média. De barátaim ez gyönyörű, laza 3/4 telítettség a réten. Nem csak az első sorokban hátul is táncolnak. Jól kezdődik a 4. nap.

6 thoughts on “VOLT – 4. nap – LIVE!

  1. Hello! A vilagert sem akarok beled kotni, de a 23.24-es postot melyik zenekarrol is irtad?

  2. gyunagyos

    akkor többet tudnak mint te, mert nem give to me baby, hanem give it to me baby 😀
    jah és a 23.24 es postot énsem toom melyikről irtad…

  3. Azt hiszem abban a tömegben egy it lefelejtése hangzás utáni írásból egy antirajongótól, nem gáz.

  4. na majd pont egy tajekozatlan fogalmatlan baszatlan picsa fogja itt a rakenrollt megfejteni mindenkinek….

    cenzurazzal te degeneralt te.

    menedzserek.. milyen menedzserek.. hogy hivjak ezeket a menedzsereket?

    En nem ismerem ezeket a menedzsereket akik osszevalogattak a fiukat, pedig azt hinne az ember, hogy dehogynem.

    Legyszi vilagosits fel, hogy ezek a menedzserek akik belottek a hangzast ezek kik.

    Koszi elore is.

    Te anti te…

  5. Podi

    Szerintem a „a környékemen csupa közömbös arcú ember áll, sok 10 méterrel előrébb látok csak bulizó embereket” effektus a kritikán aluli hangosítás (rengeteg mély, ami elnyomta a többit, és túl halk overall hangosítás), illetve az offspring kiöregedése okozhatta… Egyszerűen leadták a kötelezőt, és szevasz… Lagymatag volt szerintem, pedig 5 éve őket várom Mo-ra… De ez bohóckodás volt, nem koncert. Bár az egyik tag (nem emlékszem pontosan melyik) megemlítette hogy kár hogy nem 12 éve jöttek… Csalódás volt. Kösz. M.

Comments are closed.