VOLT – 1. nap – LIVE!

01:20 F.O. System beáll az évi egy koncertjére, ami (talán ezért) mindig üt. Telefon lemerül, Borsó a kalandokban egyedül marad.

00:31 Dreadzone már nem cseng ismeretlenül, számos koncertet adtak nálunk. Teljesen megszédít, ahogy a reggaebe tolják a breaket. Itt senki nem tud ülve maradni, táncolunk, ahogy csak bírunk.

00:07 Shantel and Bucovina Orkestar miért nem ismertelek én eddig? Klub feeling, pörgős ritmusok, ez kell nekem.

11:33 Na keressünk valamit a legendás F.O. Systemig. Red Loungeban Zuboly, húzza a talpalávalót, sorry, de nem nekem való. T-mobile hűséges vagyok hozzád, de ez a fülledt Lick the Click, nem jött be. Jobbra tovább.

11:02 Edda végét éppenhogy elkapva teljesen lesokkol az embertömeg. Emberek! Az Edda-rajongók köztünk élnek.

22:51 Sietve leszögezem, hogy nem csak én vagyok riddim függő. Mr2 feszt tolja alám a jobbnál jobb bandákat, most éppen a Brainst. Ebben a félórában ők a legjobb választás.

22:38 Húsrágó, hídverő. Hmm, már csak a Bársony függöny hiányzik és minden kedvencem megvolt mára.

22:29 Úgy sem hiszi senki el magának… Csendül fel és a közönség egy emberként (próbál) énekelni. A füstgép is megjavult. Zsákmányállat köszönöm, visszavittél a szenzációs Kispál koncertek estéibe.

22:17 Soproni idős urak a jobbomon, ledér lányokon futtatják a szemüket. Vajon azt kapták, amire számítottak a jegy vételnél?

22:09 Mellettem a konkurens kolléga laptopon nyomja. Ja, úgy könnyű. Hogy merte kihozni? És ezekhez hasonló gondolatok kavarodnak bennem.

22:02 Gyors megoldásként teljesen kinyírták a gépet. A napos oldalra már csak a háttér úszik füstben. Szerencsés időzítés, nem mondom.

22:01 Hé Lovasi, ott vagytok még?

21:56 Aha. Értem már. A füst lesz az. Valami gond lehet a géppel, annyira megszaladt, hogy csak nagyjából lehet belőni, hol a banda.

21:41 Kolléga a fülembe súgta, hogy nézzek rá Lovasira. Legyen. Nem értem mi lehetett itt. Most minden a szokásos. Régi új számok ugyanabban a köntösben. Hardcore rajongóknak tökéletes, de nekem?

21:30 megérte elküzdeni magamat az Animára, eszméletlenül üt ez a set.

21:17 Anima Sound Systemre próbálom átverekedni magamat, de a Kispálra siető tömeg erősebbnek bizonyul.

21:10 Red Loungeban a Krétakör színésztánczene-kar adja alánk az orosz ritmusokat. Nem hiszem el. Péterfi Bori tangóharmonikázik az ének mellé. Ez valami egészen elképesztő! (Képek reggel)

20:58 A ganjámat akarod? Szolgálsz és szétversz? Igen ez már a Bazd fel a kéket. Krsa (PASO) jött látott győzött és egy szám után itt hagyott minket.

20:51 Rock it onra ugrál az egész tömeg. Te jó ég Krsa ott bujkál oldalt. Feljön? Ááááá. Én innen el nem mozdulok! A színpadon vendégként Krsa. Log off 🙂

20:35 Columbo a Bombaklaattal vágott fejbe. Ilyen tisztán már rég hallottam szólni. Jó kis jazzes loopokkal megspékelve. Nálam jobban csak a pultosok táncolnak.

20:18 Az igazság az, hogy Sena egy istennő (tudjátok ő az egyik Underground Diva), ahogy az Understand and overstandet nyomja nekünk.

20:04 Irie Maffia a színpadon, raszták a fűben, visszaállt a balansz.

19:55 Mi van? Gál Csaba Boogie az Embertelen dalt énekli? Gyorsan valami töményet!

19:37 Bírom a magyar indie bandákat, de engem ma nem vett meg a The Perfect Name. Mr2-n Irie Maffiara szerelnek, fél óra múlva kezdés. Addig iszunk pár korsóval.

19:23 Ááááá, repülő rajt vissza Copy conhoz, utolsó szám a legnagyobb zenéjük: Tordas. Ááááá!

19:12 Átnéztem az MTV Headbangers Ball Arénába, a Pokolgép egy pillanat alatt lezúzta a fülemet.

Bepróbálom a Red Loungeban The Perfect Name-et. 18:50 Banyek a „Mondd ki a szót” a harmadik szám. Máskor a koncert végén kapjuk a slágereket.

18:39 Mo’fyah, amikor minden lángol. Színpadon az idei legnagyobb Copy con buli.

18:26 A tömeg úgy tűnik követ engem. Be se férünk az Mr2-be ahol Legoman izzítja a tömeget,  Copy con érkezéséig.

18:09 Nagyszínpadon Bikini azt kérdezi ki visz majd haza? A jelek szerint bárki bevállalná, mindenki itt csápol náluk. Szegény Anna and the Barbies.

One thought on “VOLT – 1. nap – LIVE!

  1. helló!Örülök hogy tetszett a kalóz létra játék, a remélem jövő évben is találkozok kitartó ügyes emberekkel:)
    ÜDV: A lány aki felmászik:)

Comments are closed.