Nyerj velünk bérletet a Fishing on Orfűre!

A hétvégén rendezik meg a Lovasival fémjelzett fesztivált. Játssz velünk és nyerj rá bérletet, hogy élőben megnézhesd Rátgéber László nagy ugrását a tó felett.

Az alábbi két kérdésre helyesen válaszolók sorsoláson vesznek részt, akik között 3 Fishing on Orfű bérletet sorsolunk ki.

1. Hogy folytatódik a szlogen? Semmi sem lehetetlen,…………………………!

2. Ki Rátgéber László edzője?

A helyes válaszokat küldjétek a jatek@econet.hu címre, legkésőbb 2008. 06. 18. éjfélig. A nyerteseket másnap reggel e-mailben értesítjük.

3 thoughts on “Nyerj velünk bérletet a Fishing on Orfűre!

  1. matyobá

    Orfű,nekem egy kb.20 évvel ezelőtti családi nyaralásunk jut eszembe róla,semmi több.
    Ámbár az ismeretimet bővíteni kívánom,mint földrajzilag,mint zeneileg.Tegye mindenki nyugodt szívvel ugyanezt ha egy kis igazi magyar muzsikás hepajra vágyik,rossz nem lehet már csak azért sem mivel fellép többek között a P.U.F.-gondolom az új lemezük anyagával ami maga a megtestesült energia- és léleksimogató bomba,nekem nem jön
    ki egyik lejátszómból sem már hetek óta:) és ráadásul egy akusztikus zene-bonát kapunk tőlük bele egyenesen az arcunkba. Mellettük nekem még nagy várakozások egyike a Kaukázus,Tescóstól,Szalai Évástól kompletten mindenhogy.Aztán a teljesség igénye nélkül még lesz Takács Eszti a gyönyörűen búgó hangjával,Kiscsillag-Kispál,persze,ezek is
    kihagyhatatlanok a maguk nevében,mindig tudnak újat adni a 355.ik koncerten is,merem bátran ajánlani bárkinek,legyen öreg-fiatal-újszülött vagy csak úgy simán zene kedvelő bátor fesztivál harcos.
    Ha ez valakinek nem lenne elég ízelőnek akkor nagyon gyorsan kattintson a megfelelő linkre és szegeződjön a tekintete a kínálatra,máskülönben lecsap a Tévémaci haragja és 3 évi
    zene nélküliségre kárhoztat bárkit.
    Na akkor ott.

  2. A sátorcövek veréssel gondunk nem nagyon lesz, úgy látom.
    Állj el eső, állj! Muszáj!

  3. áh, mindig olyankor van ám játék, amikor már megvettük a jegyeket 🙂 meg mondjuk kicsit fura, hogy egy nappal előtte kezdődik a játék. no mindegy.

Comments are closed.