Valami bizarr dolog..

A repertoárban természetesen helyet kaptak a régó nóták is, mint az Iskola, és akkor örültetek, de hoztak több feldolgozott és új számot is, amitől meg egyszerűen széttártad a kezed és azt kérdezted a melletted állótól, hogy ez most komoly 2500 hu forintért?! Minek erőltetni a drum and bass-t? Mert trendi? És javarészt díjazod, ha valami megújul, vagy változik, de ebben az esetben szomorúan summáztad annak kimenetelét, főleg amikor az egyik szám egy pop-koncertre kezdett el hasonlítani. (ekkor mentél el piáért) A koncert felénél Soma művésznő mosolyog oda neked, összebólintotok, aztán nem állod meg megkérdezni tőle, hogy tetszik e neki a műsor, mire beszélgetésbe kezdtetek. Mint kiderült Soma az énekes ismerőse, és a férjével kíváncsiságból jöttek, és lerítt róla, hogy maga a koncert még véletlenül sem az ő világa, amin nem lepődtél meg. Még egy kicsit sajnáltad is őket emiatt, főleg a hangtechnikus férjet, szegény ember bizt meg volt botránkozva a hangosításon, ami még normál füllel is hallhatóan szar volt.

Az uszkve egy órás műsor után természetesen hagyták a végén visszatapsolni magukat, de Te akkor már csak néztél ki a fejedből és summáztad a csalódást. Emlékekért jöttél, régi Dr. Beat-es bulik ízéért és kaptál helyette valamit, amit már nem kellene erőltetni.

Másrészről a Merlin már sokadjára bizonyította, hogy bár helyszínnek kiváló lehet, az ott dolgozó emberek igyekszenek mindent megtenni azért, hogy ne érezd magad jól. A kiszolgálás pocsék és meglepően drága, talán pont ennek okaként… a biztonsági őrök nem emberek, a dj.-k pedig csak esetenként tudták csak, hogy mit akarnak elérni…

Az estéd végül a saját barátaid mentették meg törhetetlen jókedvükkel.

Egy nagy köszönet Ana-nak a jegyekért!

One thought on “Valami bizarr dolog..

  1. Jé, itt van a Rita. Akkor én is összeszedem magam.

Comments are closed.