táptalaj

kedd este corvintető. eredetileg fél11re volt kiírva, aztán ez hivatalosan 10re változott. a valós kezdésről fogalmam sincs, első alkalommal résztvevőként csak mintegy 10 perc eltelte után gondoltam, hogy a végtelenített nemzeti dal nem lehet véletlen. nem is volt az.

a nemtetszésnyilvánítás nálunk spontán indult, T két alkalommal is reklamált, míg megkapta a később igaznak bizonyuló választ, de később kiderült, hogy a lázongás ellenére a feladatot, miszerint a cél kívülről megtanulni a művet, sikerrel teljesítette, mint azt a színpadon is bizonyította.

a tető egyébként tele, meg kell mondanom, hétfő éjjelre kisebb tömeget vártam, hiába no, én még saccolni is a hétköznapi melós agyával saccolok és elfelejtem a felsőoktatásban tanuló boldogokat, az éjszakákat átlumpoló szerencsés léhákat.

a társulat az én szempontomból nem volt teljes, de ez a végére lényegtelenné vált, jól szórakoztam. jól, de azért szóvá kell tennem, hogy bizony voltak produkciók melyek szinte már jók voltak. jók! egy alkalommal a közöségből önkéntelen taps tört fel és bizony csak pár másodperces késéssel váltotta fel a tenyerek ütemes csattogását fütty, de a pfújolás valahogy ekkor sem nem volt az igazi.
na erre kérem a jövőben figyelni kellene! naomi maradhat, de a viccmesélőket és a bábjátékot bemutató művészt is meneszteni kell! jók, ami megbocsáthatatlan! hogy lehet így címben hírdetni, hogy minden rossz?!? hát az az elkötelezettség a rossz színház iránt smafu?!?

akit dícséret illet az a hangosítás. tökéletesen szar volt, még sípolt is helyenként. igen, ez az amit elvárunk! bravó! csak így tovább! a következő előadás még szarabb lessz, a bíztató jeleket látva tutira vehető, hogy legközelebb már a világítás is le nő a feladathoz.