csináljuk a fesztivált

ezúttal korda györgy nélkül, aki, be kell vallani, nem igazán hiányzott a péntek estéből. akiknek mégis, azok vasárnap 4 körül meghallgathatják őt és párját, megfelelő alkoholszint esetén őrjöngő edzést lehet tartani szigeti fellépésük előtt.

szabadtéri zenebona, a tavasz, a nyár ezért van, a jó időnek ez az egyetlen igazi értelme. szabadtéri fesztiválok, sörözés a fűben, zene, jó kedv. mi kell több?

ha engem kérdeznek, akkor quimby és kispál fordított sorrendben lép fel, de így sem volt rossz. szabadság tér tele fiatalokkal, fiam is kint egy kisebb társasággal, rendesek, nem velem fizettetik a sört.

nem áll szándékomban sem quimbyről, sem kispálról írni, írtam róluk már eleget, újat mondani kevéssé tudnék, meg nem is nagyon akaródzik most.
jó ötlet a belvárosi fesztivál, a megújult szabadság tér gyönyörű és hangulatos helyszín, a többit ugyan nem sikerült meglátogatni, de azokról is jó a véleményem, így látatlanban is.

a péntek összefoglalva: jó kis este volt, bár a 11 körül kerített sör már kicsit meleg, ami, be kell ismerni, az esőnél jóval zavaróbb körülmény. az este egyéb részletei saját blogban.