Akusztikus lemezt mutat be a visszatérő Anna & the Barbies + JÁTÉK

2013 vitathatatlanul az Anna & the Barbies zenekar legsikeresebb éve volt. Fesztiválokon mi is meglepetten láttuk, hogy alkalomról alkalomra egyre nagyobb közönség előtt, egyre nagyobb színpadokon bizonyítanak Annáék. Ehhez kellett egy izgalmas új album (Ánem!),egy olyan bombasláger, mint a Márti dala és persze olyan színpadi produkció, ami magával ragadja az embert, és nem engedi, hogy elcsábuljon a fröccsös bódé vagy egy másik koncert felé.

Nemrég egy örömteli esemény miatt pihenőre vonult a banda, ugyanis a fronthölgy életet adott első gyermekének, Benjáminnak. Azonban Annát nem úgy ismerjük, mint aki sokáig meg tud ülni a fenekén, így nem is csoda, hogy nem kisebb eseménnyel térnek vissza a srácok, mint egy lemezbemutató koncerttel!

Ugyanis a koncert napján, december 29-én jön ki a banda akusztikus lemeze, a Csillagokkal álmodom, melyen a zenekar eddigi repertoárjából 16, akusztikusra áthangszerelt dal található, köztük olyan népszerű tételek, mint a Gombóc, a Márti dala vagy éppen a Négykézláb.

A lemezbemutató buli helyszíne a budai Barba Negra Music Club, ahol nem csak megismerkedhetnek élőben is az újragondolt dalokkal a rajongók, de több mint baráti, 1000 forintos áron az elsők között meg is vásárolhatják az új korongot.
Az estén Annáék vendége az Elefánt zenekar, akiknél kevés jobb választást tudnánk elképzelni ,így a szórakozás garantált és lehetőség lesz lemozogni a sok bejglit.

A zenekarokat mi is „megvizsgáltuk” élőben idén, beszámolókat erre, és erre találtok.

A belépő 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft lesz, minden további infót megtaláltok a Facebook eseménynél.

!!! NYEREMÉNYJÁTÉK !!!

Folytatódik az ünnepi nyereményeső a Fesztblogon! Most nem kevesebb, mint 10 (azaz tíz) darabot sorsolunk ki az Anna & The Barbies legújabb, Csillagokkal álmodom című akusztikus lemezéből. Szeretnél egy példányt? Máris mondjuk, mi a teendő:

1, Lájkold a Fesztblog Facebook oldalát,

2, Oszd meg EZT a bejegyzést (ügyelj arra, hogy nyilvános legyen, mert csak akkor látjuk, hogy megosztottad!),

3, Izgulj, hogy Neked kedvez-e a szerencse!

A játék január 1., éjfélig tart, a nyerteseket másnap hirdetjük ki Facebookon.