Februári programdömping a Turbinában

A fővárosi klubszíntér egyik legfrissebb hajtása már az ősszel is megmutatta sokoldalúságát, az újévben viszont még erősebb fokozatra kapcsolt, mind mennyiségben, mind sokszínűségben. Ha találomra ráböknénk a Turbina-naptárra, nagy valószínűséggel nem maradnánk program nélkül. Ebből a kavalkádból szedtünk össze néhányat:

kép: Turbina

HOLI / Denevér / Power Flower 

2021 egyik legnagyobb felfedezettjének igencsak eseménydúsan telt a tavalyi év második fele: megjárta a Bánkitó és a Kolorádó fesztiválokat, teltházas bulit csinált a Gólyában, fellépett az Akváriumban és a Toldiban, legutóbb pedig a Partizán péntek esti műsorában volt vendégfellépő. A stílusát valahol a hiphop/pop/punk/elektronika eklektikájában kibontakoztató HOLI őszintesége és érzelmessége most a Turbinát is utoléri, ahol még a Denevér és a Power Flower is fellép.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

Fjordwalker A/V (RU) 

A nyugisabb elektronikus zene kedvelőinek szolgál ínyencként a 16-án Fjordwalker élő szettje. A downtempos, trip-hopos synthwave aláfestéseként varázslatos vizuállal örvendezteti meg ismét a hazai közönséget a jekatyerinburgi előadó, aki nem is olyan régen, pár hónapja lépett fel nálunk, akkor a BUSH keretein belül.

📅 Facebook-esemény

🎟️Jegyek (elővétel hamarosan)

Jazzbois pres. Goes Blunt II. + Special Guests

Ahogy már nevükben is hordozzák, a Jazzbois-srácok a fúzios jazz-hiphop hazai nagykövetei. Ez alkalommal egy igazán különleges lemezbemutatóval jelentkeznek, amelyben többek közt a tavalyi év legnagyobb felfedezettje, Beton.Hofi is közre fog működni.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

Kikeltető 2021 Záróbuli

És ha már sokadjára kerültek szóba a tavalyi év felfedezettjei, a Keret által meghirdetett tehetségkutató tavalyi legjobbajai is színpadra lépnek a Vajdahunyad utcában. Többek között Ajsa Luna, Sophie M, az Aviary és a Denevér is. Az est vendégfellépője pedig az ex-kikeltetős FILO lesz.

📅 Facebook-esemény

🎟️Jegyek