5+1 zenés esemény szeptemberre

Véget ért a nyár, ám ez nem jelenti azt, hogy a koncerteknek is vége szakad. Az előttünk álló időszak rossz ómenként hathat sokaknak, annyi viszont biztos, hogy szeptember még eseménydús lesz. A szezon utórezgéseként számos jobbnál-jobb koncertet, bulit rejteget a főváros, melyekből mi is bátran merítünk és osztunk meg Veletek.

fotó: noisia.nl

BME Egyetemi Napok @ELTE Lágymányosi Campus

Azok számára, akik a nyári fesztiválszezonról az őszi koncertekre való átállást nehezebben viselik, azok számára a BME Egyetemi Napok a legjobb választás. A tavaly elmaradt fesztivál idén 3 nappal, 4 színpaddal, a belépők mellé Dorko utalvánnyal, valamint többek közt ByeAlex és a Slepp-pel, az Irie Maffia-val, Azahriah-val, Dzsúdló-val és Krúbi-val a soraiban nyitja meg a tanévet. 

Facebook-esemény
🎟️Jegyek

LP (US) @Budapest Park

Laura Pergolizzi, azaz LP, 5 éve robbant be a köztudatba Lost On You című gigaslágerével, ami hazánkban is sokáig listavezető volt. Az azóta eltelt időben már visszatérő vendégként köszönhetjük az olasz-amerikai énekesnőt, akit 2018 után ismét viszontláthatunk a Budapest Park színpadán.

Facebook-esemény
🎟️Jegyek

Saiid / Mulató Aztékok / Q-Cee @A38

Hip-hop csemege a hajón! Slammerként, illetve az Akkezdet Phiai producere és mcjeként ismertté vált Saiid immáron harmadik éve, hogy egyszemélyben szórja a rímeket, ezúttal a szkreccsmester, Q-Cee társaságában. Az est másik fellépője Tink, pHLaT és emekajji szerelemprojektje, a Mulató Aztékok, avagy életigenlés és bólogatós beatek egyenesen a Balzac utcából!

Facebook-esemény
🎟️Jegyek

AWS koncert Siklósi Örs emlékére @Budapest Park

Mindenkit megrázott idén februárban a tragikus hír, miszerint az AWS frontembere, Siklósi Örs elhunyt. Az Euróvíziót is megjárt zenekar az ő tiszteletére rendez egy megemlékezésel egybekötött koncertet, melyen olyan barátok/pályatársak lépnek színpadra, mint Szivák Zsolt (Cloud9+), Áron András Apey (Lazarvs, Trillon) vagy Csongor Bálint (Subscribe, Useme).

Facebook-esemény
🎟️Jegyek

Fővárosi Rapcirkusz @Budapest Park

Ami az NBA-nak az All Star-gála, az a magyar hip-hopnak a Fővárosi Rapcirkusz. Az elmúlt évek sikerén felbuzdulva ismét színpadra állnak a rapszcéna nagyágyúi. A teljesség igénye nélkül: Punnany Massif, Animal Cannibals, Siska Finucci, Saiid, Hősök és a Sör és Fű legismertebb zenéit hallhatjuk a Nart Orchestra kíséretében. 

Facebook-esemény
🎟️Jegyek

+1: Dupla Noisia-búcsú (NL) @Cinema Hall

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az elektronikus zene egyik legmeghatározóbb formációjával lesz szegényebb a világ. Temérdek drum and bass himnusszal és megszámlálhatatlan bulival a hátuk mögött több mint 20 év után ugyanis feloszlik a Noisia. Öröm az ürömben, mivel mindenki örömöré az eltolódott búcsúturné egyik megállója Budapest, ahol a Bladerunnaznek köszönhetően 2db showt is ad a trió. Bár a második dátum már sold out, érdemes sietni, ugyanis a szeptember végi dátumra még korlátozott számban, de kaphatók jegyek. 

Facebook-esemény
🎟️Jegyek