Az ősz legnagyobb bulijai a Bladerunnaz jóvoltából

Megszokott, hogy a Bladerunnaz minden hónapra tartogat legalább egy nagyobb szabású eseményt, melynek általában az Akvárium ad otthont. Ez idén ősszel sincs másképp, sőt! A jobbnál-jobb bulik mellett például már az őszi neurobérletet is bejelentették. Lássuk hát, mit tartogat az előttünk álló másfél hónap törtütem téren!

BLZ
fotó: Bladerunnaz FB

Az első (és talán legfontosabb), hogy folytatva a tavaly tavasszal megkezdett hagyományt, az idei őszi szezonra is lesz neurobérlet, melyet 8990 forintos egységáron megvásárolva részt vehetsz a BLZ 3 legnagyobb őszi dnb-s eseményén, plusz egy fesztiválkarszalaggal is gazdagabb lehetsz.

BLZ
Őszi ‘neuróbérlet’
(forrás: Bladerunnaz FB)

Időrendi sorrendben az első nagyobb, ha nem a legnagyobb össznépi megmozdulás az október 26-ikai zúzda lesz, melynek vendégei a hazánkat 2 év kihagyás után újra megmozgató Teddy Killerz, az idei Sziget egyik legjobb szettjét játszó Delta Heavy és a brit Muzzy lesznek. Ők a UKF, a RAM Records, az Eatbrain és a Monstercat képviseletében érkeznek majd. Továbbá Raise Spirit, Magical Gravity és Statik emelik az est amúgy is kivételesnek ígérkező hangulatát. Nem mellesleg, az őszi neurobérlet erre a bulira is érvényes.

A műfaj egyik legmeghatározóbb kiadója, annak elismert művészei és nem utolsó sorban alapítói térnek vissza Budapestre. A tavalyi Blackout Night sikere után idén ősszel ismét a fővárosba látogat a szcéna legismertebb triója, a Black Sun Empire. Mellettük egy különleges show-val, a német Current Value és az itthon rendkívül közkedvelt Pythius fogják pörgetni a lejátszókat. Hazai fronton Mindscape és Liveon fognak közreműködni. Az őszi neuróbérlet erre a bulira is érvényes.

További közérdekű közlemény, hogy folytatódik a Friday. A nyári szezon egyik közkedvelt bulisorozata a hajóról a belvárosba költözött, azon belül is az Anker’t-be. A belépés továbbra is ingyenes, a korhatár 18-nál van meghúzva és a kínálat is változatlan: liquid, deep, jungle és old school. A november 9-én odalátogatókat Dj Ren és Incident szettje, a korán érkezőket pedig italakció is várja.

  • Helyszín: Anker’t
  • Időpont: november 09., péntek 18:00
  • Facebook esemény
  • A belépés díjtalan
BLZ
Friday Downtown
(forrás: Bladerunnaz FB)

És ha már szó esett a liquidről, a stílus kedvelőinek semmiképp nem érdemes kihagyni Etherwood november 16-iki jelenését sem. A brit producer/énekes-dalszerző legfrissebb anyagával, a 2018-as In Stillness-szel érkezik a KisHall-ba. Valamivel keményebb dallamokat képviselő 1991 lesz az est másik húzóneve, aki többek közt Sub Focus, Friction, Chase & Status és Wilkinson támogatását is kivívta már. A line-up, a fiatal szlovák producerrel, Changing Faces-zel, Raise Spirit-tel és Chris.SU-val válik teljessé.