Alternatív szórakozási lehetőségek a Szigeten

Bár egy zenei fesztiválon elsősorban a zene a fontos (milyen meglepő), azért gondolni kell azokra is, akik szeretnének alternatív módon szórakozni. NEM, nem a drogokra gondolok! Alábbiakban ajánlunk pár úgynevezett off programot, hogy lássátok, a zenén túl is van élet a Szigeten!

fotó: Sziget FB
  • Nagy Utcaszínház

Minden évben a Sziget egyik legjobb programja. Nem viccelek. Idén kedd kivételével minden nap negyed 12-től (este) “Egy valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei nagy utcaszínház különleges produkciójában. Drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját dolgozza fel látványos és humoros formában.”

  • Cirkusz

A Sziget egyik megbízható pontja, ahol egész nap váltják egymást a színvonalas előadások: artisták, légtáncosok, minden ami a szemnek gyönyörködtető egy (általában) hűvös sátorban.

Pontos beosztás erre.

  • Civil Falu

Ha szeretnél életvezetési tanácsot kérni a rabbitól, esetleg megismerkednél különböző civil szervezetekkel és beszélgetnél az élet nagy kérdéseiről, vagy játszanál ajándékokért, itt a helyed!

A résztvevő civilek listája erre.

  • Mozi

Megfáradtan feküdni a fűben és nézni valami jó filmet? Igen, már ezt is lehet a Szigeten! Minden este magyar filmeket mutathatsz meg a külföldi haveroknak, vagy napközben izgalmas beszélgetésen vehetsz részt a meghívott vendégekkel.

A pontos beosztás erre.

  • Színház- és táncsátor

Egész napos tánc- és előadássorozat, a Love Revolution jegyében. Ki mondta, hogy a Sziget csak a 3 napos arconpörgés helyszíne lehet?

Részletek erre.

  • Beach

Strandolni a Szigeten? Igen, már ezt is lehet! Feküdni a homokban, megmártózni a Dunában, közben esetleg fogni egy koktélt a közeli bárban és lépegetni az ottani DJ-k zenéire… Ennél jobb másnapot elképzelni sem lehet!

Fellépők listája erre.

  • Tábortűz

A Sziget egyik legfeelingesebb helyszíne. Esténként egyszálgitáros tehetségek húzzák a nótát, együtt dalolászás, chill, tökéletes egy kis pihenésre a hely!

Részletes programok erre.

  • Csónakház

…és végül az ultimate program, ahol tuti, hogy (csak) magyarokkal találkozol! A Sziget egyetlen helye, ahol olcsóbban is kaphatsz alkoholt, illetve a hagyományos magyar ételeket is baráti áron (v)eheted meg. Ha nincs más ötleted, ülj le itt pár percre, ne aggódj, rögtön új barátokra találsz!

fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Sziget Fesztivál 2018.
2018. augusztus 8-15.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Változik a fizetési rendszer a Szigetes fesztiválokon A Portfolio információi szerint (melyeket később a Sziget is megerősített) változik a fizetési rendszer idén a Szigetes fesztiválokon. Ezek szerint az eddigi fesztiválkártya helyett a karszalagunkkal (pontosan az abban lévő chippel) tudunk majd fizet...
Egymás utáni napokon, két különböző budapesti helyszínen ad koncerte... Látott már ilyet valaki? Tényleg létezik, hogy az azonos érdekeltségi körbe tartozó Sziget Fesztivál és az Akvárium Klub egymás utáni napokra kösse le koncertezni ugyanazt a zenekart (sejthetően tudatosan)? Igen, ilyen létezik! Augusztus 12., szombat...
Szabadság Szigete: Art of Freedom – Art for Love A Sziget Szervezőiroda 5. éve hirdeti meg az Art of Freedom művészeti pályázatát, mellyel kifejezett célja, hogy támogassa a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét és teret adjon a fesztiváljain az alkotások bemutatásának. A pályázatra...