Alternatív szórakozási lehetőségek a Szigeten

Bár egy zenei fesztiválon elsősorban a zene a fontos (milyen meglepő), azért gondolni kell azokra is, akik szeretnének alternatív módon szórakozni. NEM, nem a drogokra gondolok! Alábbiakban ajánlunk pár úgynevezett off programot, hogy lássátok, a zenén túl is van élet a Szigeten!

fotó: Sziget FB
  • Nagy Utcaszínház

Minden évben a Sziget egyik legjobb programja. Nem viccelek. Idén kedd kivételével minden nap negyed 12-től (este) „Egy valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei nagy utcaszínház különleges produkciójában. Drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, mely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját dolgozza fel látványos és humoros formában.”

  • Cirkusz

A Sziget egyik megbízható pontja, ahol egész nap váltják egymást a színvonalas előadások: artisták, légtáncosok, minden ami a szemnek gyönyörködtető egy (általában) hűvös sátorban.

Pontos beosztás erre.

  • Civil Falu

Ha szeretnél életvezetési tanácsot kérni a rabbitól, esetleg megismerkednél különböző civil szervezetekkel és beszélgetnél az élet nagy kérdéseiről, vagy játszanál ajándékokért, itt a helyed!

A résztvevő civilek listája erre.

  • Mozi

Megfáradtan feküdni a fűben és nézni valami jó filmet? Igen, már ezt is lehet a Szigeten! Minden este magyar filmeket mutathatsz meg a külföldi haveroknak, vagy napközben izgalmas beszélgetésen vehetsz részt a meghívott vendégekkel.

A pontos beosztás erre.

  • Színház- és táncsátor

Egész napos tánc- és előadássorozat, a Love Revolution jegyében. Ki mondta, hogy a Sziget csak a 3 napos arconpörgés helyszíne lehet?

Részletek erre.

  • Beach

Strandolni a Szigeten? Igen, már ezt is lehet! Feküdni a homokban, megmártózni a Dunában, közben esetleg fogni egy koktélt a közeli bárban és lépegetni az ottani DJ-k zenéire… Ennél jobb másnapot elképzelni sem lehet!

Fellépők listája erre.

  • Tábortűz

A Sziget egyik legfeelingesebb helyszíne. Esténként egyszálgitáros tehetségek húzzák a nótát, együtt dalolászás, chill, tökéletes egy kis pihenésre a hely!

Részletes programok erre.

  • Csónakház

…és végül az ultimate program, ahol tuti, hogy (csak) magyarokkal találkozol! A Sziget egyetlen helye, ahol olcsóbban is kaphatsz alkoholt, illetve a hagyományos magyar ételeket is baráti áron (v)eheted meg. Ha nincs más ötleted, ülj le itt pár percre, ne aggódj, rögtön új barátokra találsz!

fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Sziget Fesztivál 2018.
2018. augusztus 8-15.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre