Légy te a The Chainsmokers VIP vendége a Soundon!

Ez aztán igazán megsüvegelendő: szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó. A jótékonysági nyereményjátékban résztvevők közül kisorsolt nyertes és partnere pedig a Dj duó VIP vendége lesz a Balaton-parti fesztiválon.

A világ legismertebb DJ duója tavaly a Szigeten Fesztiválon szeretett bele Magyarországba. Idén a Balaton Soundon Fesztiválon lépnek fel július 5-én. A koncert után személyesen szeretnének találkozni két saját vendégükkel, akiknek ők állják a Sound jegyet, az utazást a fesztiválra és a találkozón az ételt-italt is….

A szerencsés VIP-ek, akiket Andrew Taggart és Alex Pall vár a Sound-on, egy jótékonysági nyereményjáték győzteseként kerülnek a koncertre a Balaton Sound Fesztivál támogatásával. A nyereményjáték a United Way Magyarország munkáját támogatja az értő olvasásért. A két amerikai DJ-ről közismert, hogy fontos számukra  a tanulás, az olvasás, a United Way Magyarország pedig olyan gyerekekkel dolgozik, akiknek segíteni kell abban, hogy értsék és élvezzék, amit olvasnak.

A Balaton Sound-dal közös jótékonysági nyereményjátékot a CauseArt Platform, Bombera Kriszta és Bondor Gabi hozta tető alá. Kriszta és Gabi addig nem állt meg, amíg Hollywoodban el nem mesélhette a Chainsmokereknek, hogy Magyarországon minden ötödik tanuló szövegértési nehézséggel küzd, ami sorozatos kudarcélményhez, az iskolától való elforduláshoz vezethet. A szövegértési nehézségek az ilyen gyerekeket egy életen át akadályozhatják abban, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő tehetséget és megvalósíthassák álmaikat.

A United Way alapítvány neve nem volt új a zenészeknek, már korábban is támogatták a világ legnagyobb civil szervezetének a munkáját. No de eddig mindig Amerikában! Ez az első alkalom, hogy a DJ-k külföldön, mégpedig Magyarországon kampányoljanak, magyar ügy mellett.

Bombera Kriszta csapata Hollywoodban filmezett és fotózott a fiúkkal, akik egy Balaton Sound VIP “randevút” ajánlanak a United Way Magyarország támogatói közül annak, aki tombolán ezt a találkozót megnyeri.

VIP vendéget keres a The Chainsmokers

Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó. A jótékonysági nyereményjátékban résztvevők közül kisorsolt két nyertes pedig a Dj duó VIP vendége lesz a Balaton-parti fesztiválon.

És hogyan lehet a játékban részt venni? Elmondják maguk a Chainsmokerek:

The Chainsmokers kampányfilm az értő olvasásért (TV spot)

Az American Music Awards és Grammy díjas The Chainsmokers amerikai DJ formáció elôször kampányol fontos ügy mellett Amerikán kívül! A Balaton Sound támogatásával a CauseArt Platform egyedi számozású fesztiválpólók eladásával gyüjt a United Way Magyarország számara. A bevétel 100%-a az alapítvány értő olvasás programját támogatja. „Olvass hogy boldogulhass!”

A nyereményjátékba a beugró tehát a „Read it” jótékonysági fesztivál trikó vagy póló megvásárlása. A limitált mennyiségben gyártott trikók és pólók egyedi számozásúak, vagyis a játékban sorsjegyként működnek. A pólók teljes bevétele a United Way Magyarország munkáját támogatja. Az alapítvány a pénzt a KönyvForgató programjára fordítja, az értő olvasás élménypedagógiai fejlesztésére.

A United Way Magyarország jótékonysági kampány megálmodója és szervezője, a CauseArt Platform sorsolja a nyereményjáték győztesét – júnlius 27-én, amit a Chainsmokerek fognak kihirdetni!

A Balaton Sound és a Sziget Kft. jóvoltából a pólókat a SZIGETSTORE-BAN lehet megvásárolni, itt.

Balaton Sound
2018. július 4-8.
Zamárdi
balatonsound.hu