Változik a fizetési rendszer a Szigetes fesztiválokon

A Portfolio információi szerint (melyeket később a Sziget is megerősített) változik a fizetési rendszer idén a Szigetes fesztiválokon. Ezek szerint az eddigi fesztiválkártya helyett a karszalagunkkal (pontosan az abban lévő chippel) tudunk majd fizetni a VOLT-on, Sound-on és a Szigeten is.

fp
fotó: FestyPay

A karszalagos fizetés előnyei lesznek, hogy nem kell letéti díjat fizetni (hello, 500 forint) illetve a VOLT-on az utóbbi években megszokott szemétdíj is megszűnik, viszont a chip feltöltését elvégezhetjük online is, így nem kell a hosszú sorokba beállnunk a feltöltő bódék elé. A feltöltést számítógépről, okostelefonról is intézhetjük, ehhez csupán bankkártya lesz szükséges, aki pedig még ezzel sem szeretne bajlódni, annak megmarad a PayPass kártyás fizetési lehetőség is.

A karszalagokra nem lesz tehát letéti díj, így mindenképpen egyszerűsödik, rövidül a sörhöz jutás folyamata, másrészt a karszalagot egy fokkal nehezebb is elhagyni, mint a fesztiválkártyát.

A rendszert már tesztelték a romániai Neversea fesztiválon, sikerrel, ezen a nyáron így már mi is élvezhetjük ennek előnyeit.

One thought on “Változik a fizetési rendszer a Szigetes fesztiválokon

Comments are closed.