Itt az idei Sziget aftermovie-ja!

Bár már majd’ negyed éve volt a Sziget, azért még talán nem felejtettük el minden pillanatát. Ha mégis szükség lenne egy kis emlékeztetőre (márpedig ezeken a borongós novemberi napokon nem árt), akkor íme, itt van a  a 25. Sziget legjobb pillanatait felidéző aftermovie! Jövőre pedig elkezdődik egy újabb 25 év, a “Szeretet Forradalma” jegyében!

Rendhagyó videót tettek közzé a Sziget szervezői, amiben nem csupán a jubileumi buli feledhetetlen pillanatait rakták sorba, de a világ különböző pontjairól érkező fesztiválozók közül többet meg is szólaltattak, akik elmondták, hogy mit jelent számukra a Sziget. Mi több, a filmben megjelenik egy felhívás, ami arra buzdítja a nézőt, hogy csatlakozzon “Szeretet Forradalmához”.

A Sziget közössége, a több mint 100 országból érkező Szitizenek globális családja tehát most a közösség, a szeretet erejét használva meghirdeti a “szeretet forradalmát”, teret és hangot adva olyan eszméknek és támogatva olyan ügyeket, melyek előbbre viszik a világot, és jobb hellyé teszik a Földet. Kádár Tamás, a Sziget vezetője elmondta: “A Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes “álomállamot”, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. A Love Revolution üzenete nem más, mint a Sziget negyedszázada képviselt értékrendjének összefoglalása és megerősítése.”

Sziget Fesztivál 2018.
2018. augusztus 8-15.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre