Újabb világsztárokat igazolt a VOLT

Valentin nap van, a szerelmesek napja – ki ne tudná? A mi szerelmünk pedig a fesztiválozás, így örömmel adunk nektek hírt a legújabb adag VOLT fellépőkről: a 25. soproni fesztiválra érkezik idén a Pendulu, az Enter Shikari, a The Cult és még mások. Siessetek, a kedvezményes jegyek már nem sokáig kaphatóak!

Save the date: június 26. Ekkor indul a rekord hosszúságú, idén 6 naposra hízott 25. VOLT Fesztivál, melyre érkezik a hazánkba ismét visszatérő Pendulum kemény drum’n’bass ritmusokka.

Fellép még Sopronban a BBC Sound of 2015 nyertese, az elektropopban utazó Years & Years, akik első lemezükkel nem csak a szigetországot, hanem egész Európát és Amerikát is meghódították már.

Egy igazi legenda tér vissza Sopronba: a kisebb-nagyobb megszakításokkal már 34 éve működő, tavaly friss lemezzel jelentkező The Cult megkerülhetetlen szereplő a rockzene történelmében, 2006-ban már headlinerként szerepeltek Sopronban.

Rajtuk kívül érkezik még az Enter Shikari, az Of Mice & Men és a The Devil Wears Prada is, illetve a Knife Party is ad majd egy hatalmas bulit, de fellép az argentin house legenda, Hernan Cattaneo is.

A jegyeladások alapján minden korábbinál több vendéget várható a 25. Telekom VOLT Fesztiválra, mely eddigi történetének leghosszabb fesztiválja lesz. A nyitónapi Petőfi Zenei Díj gálát követően június 27-én a Linkin Park lép színpadra, de lesz még Ellie Goulding, Martin Garrix koncert is többek között. Kedvezményes jegyek – korlátozott számban – április 9-ig kaphatók, országszerte.

További információ, jegyvásárlás: volt.hu