Új nevek jöttek a VOLTra!

A kaliforniai Linkin Park után újabb világsztárokat jelentettek be a 25. VOLT Fesztiválra: többek között jön Ellie Goulding, az Imagine Dragons, Martin Garrix, Fritz Kalkbrenner és még sokan mások, mutatjuk máris a teljes listát!

volt
VOLT

Napjaink legfontosabb női popelőadói közé tartozik Ellie Goulding, akinek népszerűsége megállíthatatlanul nő 2010-es bemutatkozása óta. Három nagylemez és rengeteg klasszikus dal van már mögötte, a Love Me Like You Do és a Burn az elmúlt évek legnagyobb slágerei közé tartozik, az elmúlt években a legnagyobb fesztiválok sztárjának számít. Fellép a Telekom VOLT Fesztiválon az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb zenekara, a többszörös Billboard- és Grammy-díjas Imagine Dragons is, akiknek legutóbbi Smoke + Mirrors lemeze Észak-Amerikában, Kanadában és az Egyesült Királyságban is a slágerlisták első helyén nyitott, nem véletlenül headlinerek évek óta a nagy fesztiválokon.

Érkezik Sopronba a mainstream elektronikus zene egyik legfiatalabb szupersztár DJ-producere, a DJ Mag 100-as listájának első helyezettje, Martin Garrix is, aki 20 éves korára gyakorlatilag a világ összes fontos fesztiválján és klubjában fellépett már. Visszatér Magyarországra a szupertehetséges énekes-dalszerző Jess Glynne, akinek 2014 óta szinte minden megmozdulása a brit slágerlisták élén landol, legyen az Grammy-díjas vendégszereplés vagy éppen saját dal. Októberben megjelent első nagylemezét hozza el a deep house/tropical house belga nagyágyúja, a hazai közönség egyik kedvence, Lost Frequencies, de itt lesz Sopronban a kortárs német könnyűzene és a berlini klubélet egyik jól ismert arca, Fritz Kalkbrenner is, valamint az ifjú londoni DJ-producer, Sigala is.

Elővételes jegyek elméletileg még áprilisig kaphatóak – ám csak addig, amíg a készlet tart. A szervezők szerint ugyanis az érdeklődés a fesztivál iránt minden eddiginél nagyobb, így lehet, hogy hamar kikerül majd Sopronra a SOLD OUT tábla.

VOLT Fesztivál
2017.06.27-07.01.
Jegyek, további infók erre