A vasárnap estédet hagyd szabadon!

…mert úgyis eljössz velünk a Gozsdu Manóba a hétvége utolsó napján! 

Mi jut eszedbe először a Budapesti Tavaszi Fesztiválról? Lássuk csak…

  1. komolyzene,
  2. kiöltözött öregek,
  3. kiöltözött öregek hallgatnak komolyzenét,
  4. és ez az egész rohadtul nem nekem való.

Na, akkor ezt most felejtsd el. Még ha az amúgy nagyon híres és elismert BTF egyik másik programja sem fogja meg a fantáziádat (mert azért nagyrészt tényleg a komolyzenéről szól a program és nem a blackmetálról), ez akkor is tetszeni fog!

Március 30-án, vagyis most vasárnap ugyanis a BTF keretein belül ingyenes koncertet ad a Gozsdu Manóban a szerkesztőség nagy kedvence, az Elefánt! Mint a jó közönség, ingyen bárkit szeretünk mi is (najó, őket még pénzért is), például emiatt. Vagy emiatt.

Ha csak ennyi lenne az este programja, minket már megvettek volna egy jó bulira, de az ingyen fenékrázás itt még nem ér véget: nem sokkal az Elefánt után színpadra lép a Rájátszás! Ezt a produkciót személy szerint már nagyon régóta szeretném megnézni, csak eddig sosem jött össze valami miatt, pedig nagyon kíváncsi vagyok erre a nem mindennapi előadásra. No, de majd most! Ha esetleg valaki nem tudná, miről szól ez a dolog, a FB oldaluk így definiálja a Rájátszást: Költők és zenészek dolgozzák át egymás munkáit, hogy közösen valami újat szüljenek.Szülnek is sokat, vicceseket és szépeket!

Tehát a fontos infók:

2013.03.30., vasárnap, Gozsdu Manó Klub

18:00 Elefánt (https://www.facebook.com/events/535144413272090)

20:00 Rájátszás (https://www.facebook.com/events/417196621749572)

Belépő: 0 HUF

Ott találkozunk, meglásd, a Budapesti Tavaszi Fesztivál neked is jó lesz!