BORSODI BEACH CLUB: a leghosszabb vízparti fesztivál

Az ország legnagyobb, fehér homokos vízparti szórakozóhelye felújított külsővel és megannyi új programmal várja látogatóit június 21-től, két hónapon át, hétvégente. A siófoki Borsodi Beach Club Caramel szuperkoncerttel indul és kínálatában kicsik, nagyok, pihenni-, sportolni-, koncertekre és partykra vágyók egyaránt megtalálják a kedvükre valót. Mindezt prémium szolgáltatásokkal és elérhető áron.

540368_353811134684194_1808824348_n

A Borsodi Beach Club a nyári bulihétvégék kánaánja, ahol mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési és szórakozási lehetőséget. Ráadásul egy egyedi környzetben, a Balaton talán legszebb, fehérhomokos vízparti részén. A mintegy 10.000 m2–es, az ország egyik legnagyobb egybefüggő homokos strandja önmagában vonzó helyszín a nyár eltöltéséhez, a Borsodi Beach azonban minőségi szolgáltatások és pazar programok sorát kínálja.

Napközben aktív és relaxációs programok sora áll a nagyközönség rendelkezésére. Az ún. Bodybeach szabadtéri edzőteremmel, aerobic bemutatókkal, életmód tanácsadással áll a látogatók szolgálatára. Az ifjabbakat játszóház várja, akár idegen nyelvet beszélő animátorokkal is. A Masszázs pavilon az ellazulás biztos helyszíne és aki olvasnivalóra vágyik, azt ingyenes könyvtár segíti a választásban. Mindemellett változatos sportprogramok és trendi divatbemutatók teszik teljessé az aktív és passzív pihenést. Lesz kűzdősport bemutató, Zumba oktatás, Harley Davidson motoros találkozó, jótékonysági Fashion Aukció is. A szolgáltatások sorában továbbá lesz ingyenes értékmegőrző is.

Bár a siófokiBeach immár 17 éve a nyári buliszezon központja, az idén érkező vendégeket egy teljesen fel-, és megújított part várja, új helyszínekkel, nívós szolgáltatásokkal. Újítás például, hogy a szervezők nem csak a nappali programokat teszik kicsiknek és nagyoknak egyaránt változatossá, de úgy állították össze a zenei programokat is, hogy azok minden réteget és zenei igényt igyekeznek kiszolgálni. Mindenzt a legmodernebb hangzás-, és fénytechnika teszi teljessé hazánk egyik legprofesszionálisabb és legismertebb hangtechnikai cége, az OMEGA TRADE jóvoltából. További újdonság a Bossaball, ami hasonló mint a röplabda, de magában foglalja még a football és a capuera elemeit egyaránt. Ennek a három sportnak az egyvelege, valamint a copacabana hangulatú zene teszi ilyen látványossá és élvezhetővé ezt a remek sportot. És újdonságként lesz a Borsodi Beachen a Smiling Bár is.

A szervezők nagy figyelmet fordítanak a kényelmi szolgáltatások és premium vendéglátás megteremtésére, Beach tehát nemcsak a programjaival, hanem minőségi vendéglátásával is igyekszik csalogatni a közönséget. A területen fagyibár, koktélbár, étterem és több bárpult hívja az éhező-szomjazó közönséget. A Borsodi söreinek széles választékát kínálja a hűsölni vágyóknak az ízesísett söröktől egészen a Borsodi Super Dry-ig, akár csapolva, akár egyéb kiszerelésben. A minőségi konyhával, és ennek ellenére megfizethető árakkal váró étterem úgy a húsevők, mint a vegetáriusok számára nyújt változatos étkezési lehetőséget, a reggeli kínálattól a szendvicseken át a meghitt vacsorázásig. Mindezeken túl lesz egy VIP terasz is, mely a vendéglátás mellett közvetlen rálátást nyújt a nagyszínpad programfolyamára. Kényelmes pihenést ígérnek a Borsodi Beach Klub bútorai, igényes ülőhelyekkel, baldachinos ágyakkal, több helyen teraszokkal. A látogatókat mintegy félszáz kiszolgáló személyzet segíti, rendezvényenkként kibővülve további kisegítőkkel. A prémium szolgáltatás ellenére az árak nem szöknek az égig: 1 korsó sör: 590, 1 kisfröccs: 290, 1 üdítő 3dl: 450, 1dl minőségi bor: 250 Ft lesz.

Idén több LED fal is áll a látogatók szolgálatába, melyen VJ produkciók színesítik a képet illetve a koncerteket követheti a nagyérdemű. A Borsodi Beach Club saját színházi tánctársulatot is szerződtetett a nyárra, több napon is szórakoztatva a publikumot. És felújított formában idén már üzemel a Beach feszítet víztükrű úszómedencéje is, tusolókkal, úszómsterrel.

A szervezők szándéka szerint reggel 10-től este 7-ig tartanak a nappali programok, a nyári estéket pedig partyk és koncertek változatos sora tarkítja, az esti programok 20 órakor nyitnak és a Borsodi Beach 05h-ig tart nyitva. Szerdán Beach Party hangulat tölti be a vízpartot. Péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonalából hívnak vendégeket, míg szombatonként a nemzetközi partyélet ismert DJ-i pakolják majd a lemezeket. A hazai felhozatalban lesz Caramel, Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert és a vezető hazai DJ-k mellett a Beach vendége lesz Steve Lawler, az egyik legbefolyásosabb DJ és producer valamint Ferry Corsten, aki számos díjat és aranylemez megjelenést tudhat magáénak, többek közt többször is megnyerte az év Legjobb Dance DJ-jének járó díjat, és nyert Ibiza DJ Awardot.

A belépő árai bulifüggőek, de 1500 és 2990 forint között lesz a maximum. Limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 Ft-os áron. És a lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes.