Rammstein – Made in Germany @ BP Aréna

Legutóbb majd’ másfél éve, 2010 májusában jártak nálunk a Rammstein tagjai, akkor telt ház előtt adtak fantasztikus show-t. Az ígéretek szerint a november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában esedékes koncert még jobb lesz.

Hogy miért? Válasz a hajtás után.

Minden eddiginél lehengerlőbb koncertre készülhet a közönség a Rammstein Made in Germany turnéján. Richard Kruspe, a zenekar szólógitárosa szerint megpróbálkoznak összetömöríteni egy koncertbe a német hard rock legjobb pillanatait. Így számíthatnak a jelenlévõk a legnagyobb slágerekre, mint a Du hast, Ich will, Amerika, vagy a 2009-es kislemez névadódala, a Pussy, amire leginkább megbotránkoztató videoklipje miatt emlékezhetünk.

A Made in Germany 1995-2011 turné állomásain a zenekar szerint minden eddiginél nagyobb show-t láthatunk. Ha figyelembe vesszük, hogy a vezető német hard rock csapat Európa több országában tiltólistán van a koncertjei miatt, sőt, Fehéroroszországban 2010-től egyszerűen az állam ellenségének számítanak, akkor egyértelmű, hogy látványos, megdöbbentő, némelyeket egyenesen megbotránkoztató előadásra számíthatunk. Aki szereti a kemény rockot, a robbanó csizmákat, égő gitárokat, vagy ha egy gumicsónakban úsznak el a feje fölött, annak a megjelenés kötelező!

Ne legyen kétségünk, a fiúk valóban nagyon odateszik magukat a koncerteken, hiszen mi más indokolná, hogy a Pozsonytól Antwerpenig tartó közel fél éves turné állomásainak több mint felén máris lehetetlen jegyet kapni? Szerencsére a budapesti koncertre még akad pár szabad belépő, így aki szeretné látni ezt a valóban nem mindennapinak ígérkező show-t, igyekezzen, hiszen már csak korlátozottan kaphatóak ülõhelyre szóló jegyek a livenation.hu oldalon, 12.900 – 18.900.-os áron.